Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp
Inredning

Adventsljusstakarna som skiner starkast fram till jul

Letar du efter den finaste adventsljusstaken till advent? Varje år fyra söndagar innan julafton är det dags att tända första ljuset på adventsljusstaken. Det är en speciell dag och en tradition som bygger upp stämning och förväntan inför julafton då familjen samlas och firar. Men vilken sort ska du välja och vilken design? I denna artikeln går vi igenom både elektriska adventsljusstakar och de för levande ljus. Populära klassiker så väl som fina nyheter. Trevlig läsning!
Luciakör Elektrisk Adventsljusstake

Denna ljusstake från Star Trading är mycket gullig och stämningsbyggande vart den än står. Designad som ett luciatåg skiljer den sig från mängden både formmässigt och stilmässigt. De fem träfigurerna är fint svarvade och bär lampor istället för vanliga ljus. LED-lamporna ger ett varmt sken som kompletterar de hjärtvärmande figurerna mycket väl.

Elflugan Elektrisk Adventsljusstake

Elflugan från Smak Design är en modern klassiker som finns i många hem. Elflugan finns i flera färger och storlekar och har många små lampor som skapar en riktig myskänsla vart den än placeras. Med sin enkla och moderna design passar den in i alla hem och kan med fördel användas året om.

Spica Elektrisk Adventsljusstake

Spica från SMD Design är en modern tolkning av en klassisk elektrisk ljusstake, med en generös höjd och stilren design. Spica finns med sju eller nio lampor och är utmärkt för den traditionella julkänslan, men tillverkad av aluminium vilket adderar en något industriell känsla. Med sin enkelhet passar den i alla typer av hem och till alla inredningsstilar.

Karen Blixen Adventsljusstake

Karen Blixen Adventsljusstake från Rosendahl är en av de mest perfekta kombinationerna av tradition och elegans som vi har skådat. Med sin cirkelform för den tankarna till en gloria eller ljuskransen som lucia har på huvudet. Det utskurna mönstret är vackert att dekorera med granris och annat juligt. Perfekt att ha på sidobordet, skänken eller byrån.

Candelabra Adventsljusstake

Om det är något varumärke som kan tillverka adventsljusstakar i mässing så är det Skultuna. Candelabra har fyra ljushållare inspirerade av en kandelaber som sitter snyggt på en bågformad tunn mässingsbit. Resultatet är traditionellt som möter modernt i en tidlös design. Alltid lika elegant, vart du än ställer den!

Lucia Adventsljusstake

Lucia från Hilke Design är en vacker ljusstake för fyra ljus som gör sig lika bra vid advent som resten av året. Ljusstaken är handtillverkad och finns i mässing eller nickelpläterad mässing, med en glans som ger känslan av lite extra lyx. Kombinera den gärna med Hilkes vackra kronljus!

Bow Adventssljustake

Bow från Ferm Living skiljer sig från klassiska adventsljusstakar i metall. Med en rejäl bas av marmor och en spännande bågform känns den helt rätt i tiden och den stilrena designen gör den lätt att kombinera med övrig inredning. Bow är perfekt för dig som inte gillar den traditionellt röda julen, eller för dig som vill blanda klassiskt och modernt!

Mer Julinspiration

Servering & dukning
Duka för julen - 3 stilar
Julklappstips
Färdiga gåvoset att ge bort i julklapp
Pynt & dekorationer
Dekorera för jul och advent
Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration