Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Julshop
Instashop
Följ oss
Inredning

Duka för julen - 3 stilar

Vintern till trots så är årets varmaste högtid i annalkande. En tid där vi får sätta oss ner och avnjuta en god middag tillsammans med nära och kära. Med middagen som en stor bidragande stämningsfaktor denna tid, så blir även dukningen en del i att skapa en oförglömlig stund kring bordet. Har du idétorka inför julmiddagen? Ingen fara, här kommer dukningsinspiration för julen i tre olika stilar.
En vit jul: Stilistiskt & avskalat

En juldukning som kanske känns nära till våra skandinaviska hjärtan är den stilistiska och avskalade. Här låter vi endast den vita dekorationen brytas av med naturmaterial i dova färger och smyger in lite julinspirerande mönster som får bli ett smakfullt tillägg.

Vill du inte satsa på ett renodlat julporslin så går det alldeles utmärkt att använda den vita tallriken och komplettera med juldekorationer som inte tar för mycket plats.

Charmerande stugkänsla: Dovt & vackert

Låt levande ljus vara det som sticker ut med denna stämningsfulla dukning och låt julen präglas av naturliga och jordnära toner. Beige, grått, brunt och rostrött gör sig vackert tillsammans med mässingsdetaljer. Den här julinspirerade dukningen för tankarna till en avlägsen trästuga omgiven av skog och snö.

Ta in porslin av olika modell och utformning, och ge dig ut i skogen och plocka vad naturen har att ge för att skapa en vildvuxen, bohemisk touch på denna juldukning.

Den amerikanska drömmen: Extra allt

Det amerikanska sättet att fira jul skiljer sig en hel del från det klassiskt skandinaviska. Här är det extra allt som gäller, och såväl porslin som dekoration till juldukningen känns som taget ur en härlig julfilm.

Den här stilen präglas av porslin med klassiska julmönster, kristallglas och levande ljus. Det centrala på bordet bör vara maten som är vackert upplagd på fat och i skålar.

Mer Julinspiration

Glas, porslin & bestick
Julbordets dukning
Julklappstips
Våra bästa julklappstips!
Pynt & dekorationer
Dekorera för jul och advent
Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (422)

Följ oss

© 2020 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss