Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare
Inredning

Bonna - medelhavsmagi i varje måltid

Foto: Caroline Sandvold
Text: Redaktionen
Upptäck Bonna's förtrollande porslinsserier: Alhambra, Patera, Odette och Luca Mosaic, inspirerade av Medelhavets skönhet och skapade av det turkiska varumärket med över 30 års erfarenhet. När du vill höja din matupplevelse till nya höjder är valet av porslin avgörande. Bonna är känt för att erbjuda enastående porslin som lockar till sig både professionella kockar och privatpersoner världen över.

Med rötterna i Medelhavet och ett fokus på både stil och funktionalitet har Bonna förstått vikten av att tillverka vackert hantverk. Genom att använda råmaterial från olika delar av världen och integrera den senaste teknologin i tillverkningsprocessen garanteras hög kvalitet och hållbarhet i varje del av deras sortiment. Med Bonna's porslin får du inte bara ett elegant tillskott till ditt matbord, utan också en garanti för en minnesvärd och smakfull upplevelse varje gång.

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemöbler Varumärken Kundtjänst & Information Designers Presentkort Vår butik Nyheter Designfynd Alltid bra pris Inspiration Outlet