Inredning

Jultextil för en ombonad känsla

En tid för gemenskap, värme och kärlek är några av de saker som karaktäriserar julen. För oss som älskar inredning är det också en chans att låta hemmet omvandlas med dessa ledord i tankarna. Genom att ta in textilier kan du med enkla medel skapa en varm känsla i hemmet som går hand i hand i julens anda. Du kan göra det precis så avskalat eller pampigt som du önskar.

Tillhör du en av alla de som älskar att förvandla hemmet när det börjar nalkas mot jul? Julkulor och änglaspel i all ära – men för ett ombonat hem i juletid är det få saker som sätter stämningen så tydligt som jultextil. Idag är det inte bara de klassiska julbonaderna som kan pryda våra rum. Genom att byta ut kuddar med smakfulla julmotiv och färger, lägga undan den gamla filten och ersätta den med en mjuk julpläd i grönt eller rött skapar du enkelt en julig känsla utan att det behöver bli ett stort projekt. Eller varför inte byta ut kökshandduken och hänga upp en klassisk julstrumpa för var medlem i hushållet?

Genom små mjuka detaljer ges hemmet en ny look perfekt lämpat för julfirande i det lugna, eller tillsammans med hela släkten. Spana gärna in vårt utbud av jultextil för inspiration till hur du kan göra ditt hem mer juligt.

Textil för julstämning:

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot