Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp
Inredning

Kika in hos Lindelöfs

Ingen har väl missat familjen Lindelöfs fantastiska lägenhet i Stockholm? I den här artikel presenterar vi våra absoluta favoriter från familjens pärla.

På bästa adress i Vasastan i Stockholm hittar vi Maja och Victor Nilsson Lindelöfs nyinredda lägenhet. Paret, som pendlar mellan Stockholm och England med sin son, behövde en fast plats att landa på under de perioder de befinner sig i huvudstaden. När den rätta lägenheten dök upp till försäljning bestämde de sig därför för att slå till. Vi har fått chansen att kika in och här hittar ni våra favoriter från parets enastående hem!

De smakfulla detaljerna

I lägenhetens alla vrår hittar vi fullt av vackra och noggrant komponerade detaljer. Titta bara hur fint den fantastiska bordslampan IC Lights från Flos tar för sig i fönsterkarmen - subtil och diskret med ett varmt och härligt sken för mörka kvällar.

I den platsbyggda hyllan samsas bland annat konstverket Georgia Orb från Jonathan Adler, krukan Sekki från Ferm Living och handstöpta ljus från Ester och Erik och tillsammans skapar de en perfekt harmoni för ögat.

Torkade växter passar perfekt för dig som är bortrest under längre perioder.
Noggrant utvalda färger på såväl interiör som detaljer ger en fin helhet.

De välkomnande sällskapsytorna

I lägenheten hittar vi väl tilltagna sällskapsytor där kök och vardagsrum går i en öppen planlösning. De ståtliga sammetssofforna knyts samman med matstolar i samma material, nämligen Cue från Department. Golvet pryds av mattan Candra från Chhatwal & Jonsson, som är tillverkad av Tencel och har en helt fantastisk lyster. I soffan ligger ett par väl valda sammetskuddar från samma varumärke.

Vi ser en röd tråd rakt genom hela lägenheten. De smakfulla färgvalen som presenterats i den platsbyggda hyllan och detaljerna i den syns igen i kuddarna som valts till soffan - och vi finner dem återigen på det dukade bordet. Rustikt porslin och vackra linneservetter från House Doctor kombineras med glas från Iittalas serie Essence. De bubbliga karafferna heter Paris och blir ett perfekt komplement till den annars dämpade färgskalan.

Två soffor placerade i ett L skapar en inbjudande sällskapsyta.
En stor blombukett är ett enkelt knep för en hemtrevlig miljö.
Blanda gärna olika sorters porslin och glas för en levande dukning.

Det stilrena barnrummet

I barnrummet är väggarna målade med samma sobra färg som övriga delar av lägenheten, med möbler som går ton i ton i olika grå nyanser. Som en förlängning av textilierna i vardagsrummet hittar vi här viskosmattan Lucens från Linie Design, som med sin vackra lyster ger en direkt värme till rummet.

Sänghimlen som kommer från Jabadabado finns i flera färger och kompletteras fint av ljusslingan från Irislights. Vi är extra förtjusta i alla gulliga träleksaker som pryder hörnhyllan - lika roliga att leka med som de är fina att titta på. Spana in vår leksakskategori för att hitta just din favorit!

Barnrummet kan bli minst lika lekfullt med en diskret väggfärg som en färgglad.
Träleksaker är lika vackra att titta på som de är roliga att leka med.

Artikeln publicerades 2019-09-24

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration