Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Jul
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
Öppet köp till 31/1 - 23
Inredning

Populära adventsljusstakar och elljusstakar

Letar du efter den finaste adventsljusstaken till advent? Varje år fyra söndagar innan julafton är det dags att tända första ljuset på adventsljusstaken. Det är en speciell dag och en tradition som bygger upp stämning och förväntan inför julafton då familjen samlas och firar. Men vilken sort ska du välja och vilken design? I denna artikeln går vi igenom både elektriska adventsljusstakar och de för levande ljus. Populära klassiker och favoriter genom åren. Trevlig läsning!
Luciatåget elljusstake

Sedan 1950-talet har adventsljusstaken Luciatåget varit en uppskattad klassiker. Denna ljusstake från Star Trading är mycket gullig och stämningsbyggande vart den än står. Designad som ett luciatåg skiljer den sig från mängden både formmässigt och stilmässigt. De fem träfigurerna är fint svarvade och bär på LED-lampor som ger ett varmt sken och kompletterar de hjärtvärmande figurerna mycket väl. På senare år har Star Trading gjort nya moderna variationer på den klassiska ljusstaken, t.ex i form av en luciakör med nissar, djur och med snögubbar.

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Jul Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration