Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp
Inredning

Rosendahl hyllar vardagen

Dansk design grundar sig i en vilja att kunna förbättra det vardagliga livet och samtidigt göra det vackrare. En grundpelare som starkt präglat Rosendahl sedan starten 1984. I över tre decennier har varumärket producerat produkter som hyllar vardagen genom avskalad och vacker formgivning som passar alla.

Det sägs att varje hem i Danmark innehåller minst en produkt från Rosendahl Copenhagen. Något som har gjort varumärket signifikant med begreppet ”Scandinavian Living”. Den enkla och stilrena designen som karaktäriserar deras produkter har gjort dem till tidlösa klassiker där serierna hela tiden kan byggas på med nya produkter, färger och material. Varje nyhet kan fungera som komplettering till de tidigare och förgylla vardagen inte bara med dess funktion, utan även genom att möta marknadens behov och önskemål. Serien Grand Cru är ett tydligt exempel på detta.

Deras första uppsving fick de efter lanseringen av deras Grand Cru vinpropp. Den kom till under en tid där utsmyckning och avnjutning av vin var en stor trend. Vinproppen designades för att kunna passa alla flaskor och blev snabbt en storsäljare. Än idag är detta en av deras allra mest populära produkter som, återigen, förenklar vardagen för många hushåll.

Rosendahl anser inte att vardagen behöver göras komplicerad för att vara vacker. Inget i deras sortiment känns konstlat och den subtila maskulinitet man kan hitta i formgivningen ger något utöver det vanliga. Tanken är att deras serviser ska fungera lika bra till den spontana fikan, som för lunchdejten, långfrukosten och familjemiddagen. Ett porslin som lyfter tillfället man befinner sig i, snarare än att ta fokus från det.

För Rosendahl har det alltid handlat om att sätta människorna före produkten och det är detta som fortsatt driver dem att skapa lösningar i avskalat vacker design.

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration