Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Upptäck mer från Royal Design
Kampanjer
Nyheter
Outlet
Varumärken
Instashop
Följ oss

Gåvorna för livets alla tillfällen

Det är något speciellt med att få göra någon lycklig genom att ge en fin present. En gest som säger så mycket mer än vad själva presenten gör, en gest som visar värme, omtanke och kärlek. Och tänk att då kunna ge en gåva som håller även över tid och som kan skänka glädje många år efter den överlämnats.

Tillfällena för att ge en gåva är många; Till det nygifta paret, familjens älskade tillskott, studenten som påbörjar ett nytt äventyr. Eller kanske helt enkelt för att du vill visa lite extra uppskattning till någon som förtjänar det.

I vårt omfattande utbud av älskade designklassiker och nya favoriter har du all möjlighet att kunna finna en present. Oavsett vem som ska få den, när den ska ges eller vilken budget som finns. Från den klassiska serien Carat från Orrefors, till smycken för den trendsäkra och kastrullerna för den nyinflyttade.

Doppresenter och gåvor till större barn

Fira de små med design som lever hela livet. Från vackra dopgåvor till inspirerande inredning och detaljer till barnrummet. Design som de kommer ha glädje av kanske under hela livet.

Vårt sortiment ger dig stor valmöjlighet av presenter för barn i alla åldrar.

Klassiker från Kay Bojesen

De små träfigurerna från Kay Bojesen är klassiska presenter, perfekta för alla tillfällen, som har kommit att bli internationellt kända. Figurerna formgavs redan på 30-talet och representerar en lekfull kreativitet i ett gediget hantverk.

Med de fina studentmössorna och tomteluvorna kan du enkelt anpassa din gåva till särskilda högtider.

Presenter till de nygifta

Att få fira ett nytt kapitel tillsammans med den man älskar är en fantastisk sak. Och att få vara med och fira denna stora dag är något speciellt. Gåvor till de lyckliga tu kan variera från vackert porslin och vaser till klassisk design och inredning.

Bland våra över 40.000 produkter hittar du garanterat något som kan förgylla kommande vardagar för de nygifta.

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (418)

Följ oss

© 2020 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss