Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Upptäck mer från Royal Design
Kampanjer
Nyheter
Outlet
Varumärken
Instashop
Följ oss

Vår historia - från dåtid till framtid

I år firar vi vårt 20-års jubileum! Vår historia har tagit oss från en stark distributör av glas i USA, till att bli marknadsledande inom design och inredning. Här får du veta lite mer om vår historia!

Allt började 1999 när Andreas Ekberg och Hans Bengtsson från Kalmar fick en idé – att sälja högkvalitativt konstglas till bra priser. De var båda övertygade om att e-handel skulle bli stort, men då det ännu inte var vanligt i Sverige så vände de sig mot en mognare marknad i USA.

Varumärkena valde de omsorgsfullt ut med fokus på kvalitet, internationell igenkänning och ett småländskt arv. Resultatet blev en representation av Orrefors, Kosta Boda, Målerås Glasbruk och Skrufs Glasbruk som alla fortfarande är en del av verksamhetens sortiment.

Det blev succé från start, och under 2002 togs även porslin från bland annat Royal Copenhagen in till försäljning. 2002-2003 lanserar Andreas och Hans RoyalDesign även i England och Australien, och med ett ytterligare utökat sortiment av kvalitetsdesign fick under 2008 även Sverige ta del av företaget och dess slogan – Design till rätt pris.

Idag är Royal Design Group AB ett företag känt i hela Skandinavien och representerat på 13 marknader världen över. Sortimentet breddas ständigt för att möta den dynamiska marknaden, vilket gjort RoyalDesign.se framstående inom aktuella trender och att hitta nya spännande varumärken.

"Det har varit en fantastisk resa! Att få möjlighet att jobba med otroligt duktiga medarbetare är väldigt stimulerande och gör det lika kul att gå till jobbet idag som när vi började. Jag ser det som en ren ynnest att få representera så bra varumärken och genom det kunna inreda Skandinavien."
Bara början

Men dessa 20 år är bara början. Under 2019 kommer ett nytt toppmodernt lager att invigas i Småland. Robotlagret byggs för att kunna tillgodose kundernas behov genom snabbare leveranser och möjlighet att lagerföra fler produkter.

Vad som däremot inte kommer förändras är den ständiga strävan att inte bara hänga med i inredningstrenderna, utan även ligga i framkant för att kunna presentera det du som designälskare vill ha – redan innan du vet att du vill ha det.

Om de första 20 åren säger grundaren, Andreas Ekberg, såhär:
Det har varit en fantastisk resa! Att få möjlighet att jobba med otroligt duktiga medarbetare är väldigt stimulerande och gör det lika kul att gå till jobbet idag som när vi började. Jag ser det som en ren ynnest att få representera så bra varumärken och genom det kunna inreda Skandinavien.

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (418)

Följ oss

© 2020 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss