Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Kampanjer
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Nyheter
Julshop
Inspiration
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala nästa år
Nyheter

Årets adventsljusstakar 2023

Gör julfint i fönstret med en välkomnande adventsljusstake. Nya portabla elljusstakar från Watt & Veke, trendig nyhet från Globen Lighting samt moderna tolkningar från Star Trading är några av favoriterna. Spana in 2023 års nyheter och inspireras av en stämningsfull jul.

Watt & Veke:
Lykke & Luna elljusstakar

Årets stora nyhet, Lykke, är en portabel elljusstake som består av fem moderna LED-ljus som du kan kombinera på olika sätt med avtagbara kulor. Placera dem i en rad för att skapa en unik adventsljusstake eller fördela dem på olika platser för att sprida en mysig atmosfär. De drivs med batteri och har en praktisk fjärrkontroll med timerfunktion som kan kontrollera flera ljusstakar från Lykke och Luna-serien samtidigt. Dessa adventsljusstakar är perfekta för att skapa stämning i olika sammanhang, oavsett om det är för en romantisk middag, under årets mörka kvällar eller en tidig luciamorgon.

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Designers Presentkort Mina sidor Vår butik Kampanjer Nyheter Julshop Inspiration