Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Påsk
Alltid bra pris
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare
Nyheter

Information gällande Covid-19

Kära kund,

Det rådande läget med coronaviruset Covid-19 har kommit att påverka vårt samhälle på flera sätt. Vi vill informera dig om att vi på RoyalDesign.se följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och World Health Organization förmedlar.

Vårt fokus ligger självklart på att säkerställa en trygg arbetsmiljö för våra anställda, och att kunna ge dig som kund en trygg och säker hantering när du handlar från oss. Lyckligtvis medför det rådande läget inga större förändringar vad gäller möjligheterna för dig som kund att handla hos oss. Våra butiker är i dagsläget fortsatt öppna, dock med uppdaterade öppettider, och du kan som vanligt handla dygnet runt på royaldesign.se. Du hittar våra uppdaterade öppettider för respektive butik här.

Vi erbjuder ett flertal olika leveranssätt, både till ombud och direkt till din dörr, och vi hoppas att du ska kunna hitta ett leveranssätt du känner dig trygg med i dessa tider. De olika leveransalternativen ser du när du kommer till kassan.

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst som du når både via vårt kontaktformulär och via telefon alla vardagar mellan 08.00 och 16.00.

Avslutningsvis vill vi tacka dig som kund. Varje ny beställning betyder mycket för oss, och vi är glada över att ha så trogna kunder. Ta hand om dig själv och varandra!

Med förhoppning om att du och dina nära mår väl.

Varma hälsningar,
RoyalDesign.se

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemöbler Varumärken Kundtjänst & Information Designers Presentkort Vår butik Nyheter Påsk Alltid bra pris Inspiration Outlet