Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp
Nyheter

Mumin x Röda Korset

Den nya kollektionen från Mumin är här! Mumintrollen påminner oss om att vara snälla mot varandra med en kollektion baserad på Tove Janssons illustrationer från 1963 för Röda korset. För varje såld produkt doneras 10 kr till Röda Korsets arbete för medmänsklighet.

Mooments of Kindness

Moomin by Arabia och Röda Korset samarbetar i ett initiativ för att lyfta medmänsklighet och vikten av att vara snäll mot varandra. Som en del av lanseringen uppmanas människor världen över att utföra små gester av vänlighet och uppskattning. Nu kan du förbeställa dina produkter genom att lägga en order redan idag!

Limiterad utgåva

Moomin by Arabia x Röda Korset kollektionen har världspremiär den 9 augusti 2022 i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Japan. Produkterna säljs I begränsad upplaga och är tillgängliga fram till årsskiftet eller så långt lagret räcker.

Förbeställ dina produkter genom att lägga en order redan idag! Vi levererar så fort vi fått in i lager.

En vänligare värld

Kollektionen innehåller en mugg, en tallrik, en skål och ett fat med Tove Janssons motiv. För varje såld produkt doneras 10 kr till Röda Korsets nationella arbete för medmänsklighet. Budskapet är att vi alla, stora som små, kan bidra till en medmänsklig värld genom våra handlingar

Join the movement

Små, vänliga gester som kan göra stor skillnad. Det kan till exempel vara att bära någons tunga kasse, skriva snälla ord till någon som behöver det, skicka ett vykort eller köpa en blomma till någon du bryr dig om.

Mer inspiration

Lamino - en svensk designklassiker
Hemma hos: Michaela Hamilton
Mumin - En tidsresa
Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration