Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare
Nyheter

Säsongens nyheter från ferm LIVING

Äntligen slår vi upp dörrarna till ännu en efterlängtad vår och välkomnar ferm LIVINGs nyheter SS23, mängder av nya fullträffar inom allt från möbler till dekorationer och textilier. 2023 års utemöbler från ferm LIVING fångar vår längtan efter våren genom att använda varma färger, ansvarsfulla material och taktil design som representerar säsongens hoppfullhet. Kollektionen gör det möjligt att skapa en personlig utomhusoas, där kan vi plantera rustika träd i stora krukor och låta tankarna flyga fritt medan vi njuter av en klarblå himmel.

Utemöbelsnyheter

ferm LIVINGs nya utemöbler representerar längtan efter vår och en lugnare livsstil. Med hjälp av varma färger, hållbara material och en design som känns skön att röra vid, har de lyckats fånga just den känslan. Kollektionen gör det möjligt att skapa en personlig utomhusoas, där vi kan plantera rustika träd i stora krukor och låta tankarna flyga fritt medan vi njuter av en klarblå himmel.

Desert Lounge Chair är en modernistisk stol med en graciös profil, tillverkad av en tubformad stålram med pulverlackering. Stolen har en utbytbar sits som är handvävd av ett återvunnet material som är helt tillverkat av postkonsumentplast som gjorts om till PET-garn. Stolen är lämplig för användning både inomhus och utomhus och bjuder in till avkoppling med sin lounge-design.

Hourglass kommer nu även i en vacker beige färg, cashmere. Passar perfekt till desert lounge-serien och är lika vacker inne som ute.