Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Instashop
Följ oss
Nyheter

Vi växer och flyttar in i nytt toppmodernt robotlager

Vi växer och flyttar in i nytt toppmodernt robotlager

Under oktober månad är det dags för oss att flytta ut från våra gamla lagerlokaler i Orrefors för att istället flytta in i vårt nya, toppmoderna robotlager. Tack vare de nya lokalerna med en automatiserad robotlösning kommer vi kunna fortsätta växa samtidigt som vi kan erbjuda snabbare leveranser och minimera risken för fel – en bättre upplevelse för dig som kund helt enkelt!

Flyttmånaden oktober

Under oktober månad går det stora flyttlasset från lagret i Orrefors till de nya lokalerna i Nybro, vilket kan innebära något längre leveranstider och uppdelade sändningar för vissa beställningar. Vi hoppas på överseende med detta under en kort period medan vi får alla rutiner på plats, för att så snart som möjligt kunna erbjuda både bättre och snabbare leveranser.

Nya lokaler, men kvar i Glasriket

Även om vi lämnar våra tidigare lagerlokaler i Orrefors gamla glasbruk är verksamheten kvar i Glasriket, närmare bestämt i Nybro strax utanför Kalmar. När RoyalDesign grundades 1999 var det framförallt konstglas från glasbruken i Småland som såldes till kunder i USA, och genom åren har både sortiment och antalet marknader breddats. Glasbruket är därför en självklar del av vår historia, och vi är glada att våra nya lokaler får vara kvar på platsen där allt började.  

AutoStore lagerlösning

AutoStore är en lösning som effektiviserar både förvaringsytan och varuplocket. Med hjälp av att bygga enligt en rubiks kub-struktur snarare än att bygga enbart på höjden får vi mesta möjliga förvaringsdensitet, och formen kan anpassas helt efter lokalens förutsättningar vad gäller längd och höjd.

För alla produkter som ryms i lådorna i AutoStore-lösningen sker varuplocket med hjälp av robotar som rör sig vertikalt och horisontellt mellan de staplade förvaringslådorna. Robotarna samlar hela tiden in data gällande vilka produkter som beställs ofta, och vilka produkter som plockas mer sällan. Det här möjliggör en dynamisk optimering av lagerplaceringen; ju mer populär en produkt är, desto mer lättillgänglig blir den för robotarna. Den nya AutoStore-lösningen gör därför att vi sparar både lageryta och tid – vilket i slutändan gör att du får ditt paket snabbare.

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (432)

Följ oss

© 2021 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss