Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Upptäck mer från Royal Design
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Varumärken
Instashop
Följ oss
Presenttips

#yellowforchange

I samarbete med GLACIAL vill vi på RoyalDesign genom #yellowforchange uppmärksamma den negativa påverkan vår moderna livsstil varje år har på miljön. Genom små förändringar i vardagen kan vi göra stor skillnad, och även om ingen kan göra allt så kan vi alla göra något!
400 kg skräp per år

Visste du att vi svenskar i genomsnitt genererar 400 kg skräp per person och år? En stor del av detta är engångsartiklar, och andelen ökar alltmer ju mer mobila vi blir. Vår moderna livsstil med take away-kaffe, resor och ökade krav på en rörlig vardag, med alla möjligheter det innebär, har stora konsekvenser för miljön. Ibland kan det kan kännas övermäktigt och svårt att fatta stora livsstilsförändrande beslut som exempelvis att sluta flyga eller slopa kött helt och hållet. Men även om du inte kan göra allt, så finns det en mängd små beslut i vardagen som kan göra stor skillnad, om vi gör det tillsammans.

Vad innebär det för miljön om vi alla från och med nu väljer att tacka nej till plastsugrör? Eller om vi slutar köpa kaffe och vatten i engångsmuggar och flaskor för att istället byta ut dessa mot återanvändbara material? Med #yellowforchange vill vi tillsammans med GLACIAL uppmana till små, men betydande förändringar. Vad kan du göra, och hur kan du inspirera andra till en mer medveten men fortsatt modern livsstil?

"Med #yellowforchange vill vi tillsammans med GLACIAL uppmana till små, men betydande förändringar"
Ge bort förändring

Vi har vårens kanske bästa presenttips! Genom att byta ut vinflaskan eller chokladen mot en av GLACIALs flaskor när du går bort på middag eller ska fira någons födelsedag bidrar du till att möjliggöra minskad förbrukning av plast- och engångsartiklar. Flaskorna är hållbara, kan användas för både kall och varm dryck och finns i flera olika storlekar.

#yellowforchange handlar om att identifiera små förändringar i vardagen, och under hashtaggen kommer du under kampanjperioden kunna följa influencers och företag som ger sina bästa tips på hur vi med relativt enkla medel kan bidra till en mer hållbar konsumtion och livsstil. Dela med dig av dina bästa tips och tagga #yellowforchange!

En present som gör skillnad

GLACIAL's samarbete med WWF

I juni 2018 tecknade GLACIAL och WWF ett kombinerat partnerskaps- och licensavtal. Tillsammans har de ett uppdrag att reducera plastkonsumtionen för att rädda världens hav från nedsmutsningen av plast som orsakar stor skada för både fåglar och havsdjur.

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (413)

Följ oss

© 2020 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss