Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp
Trender

De 3 största inredningstrenderna 2023

2023 är ett år då trenden för inredning kommer att se annorlunda ut än vad vi har sett tidigare år. Den nya inredningen är en modern mix av hållbara material, futuristiska former och modiga färgskalor. 2023 kommer vi se personliga hem, fyllda av unik inredning! Rött, rost och azurblått blandas med naturmaterial så som kork, bambu och trä. Låt oss guida dig genom 3 av de starkaste trenderna för 2023.
1. Accentfärger som sticker ut

Inredningstrenderna för 2023 är ljusa och roliga. Ljusa färger blir grunden, med stimulerande accentfärger för att ge inredningen ett levande utseende och skapa spännande kontraster.

Vi vågar testa färg i accessoarer och mindre möbler. Den röda färgskalan från klarrött till rost syns i flera av årets nyheter. Även blått kommer igen i flertalet kategorier.

Kolla in danska HAY, precis så pigga i färgskalan som det trender mot. Svenska Byon bjuder på innovativ och glad inredning, ett härligt inslag i hemmets alla rum. Vem vill inte ha ett azurblått soffbord, klicka på det här från Broste Copenhagen.

Några blå nyheter från Broste Copenhagen
Kaleido från HAY finns i flera härliga färger
Rött uppåt väggarna. Montana's bokhyllor gör oss glada
Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration