Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp
Trender

Material som förtrollar

Materialet i några av våra mest kända designlampor förtrollar oss med sin kokongliknande känsla! Vi tog reda på hur denna inkapslade design skapas och tittade närmare på den imponerande produktionstekniken.
Cocoon

Lampan är tillverkad av en stålram som har klätts in i flera lager smala trådar av flamskyddsmedel, på ett liknande sätt som en silkesmask gör sin kokong. Det experimentella materialet sprayas på samtidigt som stålramen snabbt snurras runt för att skapa ett jämnt lager. Detta sker manuellt och kräver en enorm precision för att skapa ett tunt lager jämnt fördelat över hela designen. Resultatet blir en voluminös och dramatisk siluett som garanterat drar uppmärksamheten till sig. Taklampan avger ett indirekt, diffust ljus och skapar en varm och skön atmosfär i rummet.

Förvisar skuggor

Materialet gör så att lampan förvisar oönskade skuggor och skapar en vackert ren vit yta som ljuset kan spridas på. Eftersom materialet är flamskyddat gör det inget om lampans design är täckande. Tekniken utförs i dagsläget endast på tre fabriker vilket gör dessa lampor unika i sitt slag.

En unik lampa som kommer att få dig och andra hemma att beundra denna vackra design.

Se även

Vilken ljuskälla bör jag välja?
Hitta rätt belysning för ditt hem
Designklassiker - Belysning
Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration