Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Julshop
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Följ oss
Trender

Höstens inredningstrender 2021

I höst ser vi ser dova färgpaletter med inslag av trä och naturmaterial men med färgklickar som piggar upp. Lila, rött och mint syns i glada inredningsdetaljer. Vi ser att hemmakontoret får ta mer plats, olika toner av grönt dominerar och en flirt med det lantliga breder ut sig. Kika in vårt utbud inom de olika trenderna!
Ferm Living
String Pocket
&Tradition

Som vi skrev i årets första trendrapport så är det fortfarande sobra, beigea färgskalor med träslag som ek och valnöt som dominerar. Träslaget mörknar något inför hösten och vi ser att lite murrigare färger läggs till.

 

Teddy, chenille och fårskinn pryder mjukt formade möbler. &Traditions klassiker Little Petra har fått en ny kompis Wulff och New Works soffserie är en fullträff i höstens trend.

I övrigt kan vi se 4 tydliga trender i höst; låt oss lista dem här nedan.

 

@e_l_l_m_a_q
@mrsjessdaines
@sunnyside_house_padstow

1. Naturnära stugromantik

En hyllning till det naturliga i form av färgskalor och material. Det kanske nu permanenta boendet på landet har fått ett större inverkan på inredningen. En efter en ser vi hur tv-kändisar och influensers väljer bort storstadspulsen och flyttar ut från storstäderna. Ett flexibelt liv där vi nu tillåts att jobba från där vi är. Där det inte passar sig att modernisera inredningen utan hellre förädla det som redan finns och addera stilenliga inredningsdetaljer.

2. Kontorsdrömmar i hemmamiljö

Nu ser vi till att skapa ett hemmakontor som håller, både ergonomiskt och estetiskt. Hemmakontoret har senaste året exploderat och vi ser fler och fler designnyheter inom den kategorin. Här har vi samlat våra favoriter.

ByOn
ByOn
HAY

3. Lekfull färginjektion

Runt hörnet stundar en ny värld, full av glädje och hoppfullhet. Design full av lekfullhet och färgställningar som piggar upp. Som en frisk vind ser vi lila, gult och neonklara toner blända den mörka hösten. Det leks med former där upp kan vara ner och ner vara upp. Våga sticka ut och var modig i dina inredningsdetaljer.

4. Organiskt hållbarhetfokus

Fler och fler företag har klimatpåverkan som en av sina kärnfrågor och jobbar medvetet för att skärpa sina kravställningar och jobbar hårdare för en mer hållbar framtid. Detta skapar också en medvetenhet hos kunden som nu kräver en transparangs hos leverantörerna.  Närproducerat- klimatkompenserat och långsiktigt är ledord för de flesta inredningsföretag hösten 2021.

Klicka här för att läsa om våra hållbarhetsleverantörer. Leverantörer som på olika sätt satt hållbarhet i fokus.

Vilken ljuskälla bör jag välja?
Så stylar du din bokhylla

Vi har betyget null av 5 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 499 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (445)

Följ oss

© 2021 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss