Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Kampanjer
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Utomhussäsong
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Gratis frakt över 599 kr
Snabba trygga leveranser
30 dagars öppet köp
Utomhus

Slittåliga och underhållsfria utemöbler

Det nordiska klimatet som kan präglas av nederbörd och stora temperaturskillnader ställer höga krav på slittåligheten på våra utemöbler. Här tipsar vi om vädertåliga utemöbler av stål och plast som håller sig lika fina under hela utomhussäsongen, utan underhåll! Perfekt för dig som vill slippa tvätta, slipa och olja säsong efter säsong.
Utemöbler av stål

Utemöbler av stål är permanent väderbeständiga - även under vinterhalvåret. Stålet tål såväl vatten, vattenånga och luftfuktighet som svagare organiska och oorganiska syror. Det gör utemöbler av stål till det ultimata valet för dig som vill ha minimalt underhåll - oavsett väderlek. Hos oss hittar du ett stort sortiment av stålutemöbler, bland annat den populära mat- och loungeserien Palissade från HAY och solstolar från Lafuma. Franska Fermob är särskilt kända för sitt breda utbud av café- och balkongmöbler i rostfritt stål, som alla finns i en rad lekfulla och stilsäkra färger.

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Utomhussäsong Nyheter Outlet Inspiration