Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Bullformar & Muffinsformar

Här hittar du rekorderliga bullformar, söta muffinsformar och bedårande minimuffinsformar. Samtliga av kvalitetstillverkning. Välj bland separata former och plåtar för flera i olika material och färger. Rusta dig med allt du behöver till bakningen och låt bakfesten börja!
Produkttyp (1)
Varumärken (1)
Serie (1)
Material (1)
Färg (1)
Övrigt (2)
I webblager
1 produkter

Kitchen Craft

Colourworks, Muffinsformar Silikon, 12-Pack
129 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Muffinsformar eller cupcakeformar?

Är det någon skillnad mellan muffinsformar och cupcakeformar? Frågan om det är någon skillnad mellan muffins och cupcakes kan vi börja med. Ett kort och enkelt svar är att cupcake är en muffins med topping. Men ska man vara noga så skiljer de sig  även åt när det gäller storleken, konsistensen och sötman. Där är cupcakes ofta mindre, luftigare och sötare jämfört med muffins. Med det sagt så kan vi konstatera att det inte är nödvändigt att skilja på muffinsformar och cupcakesformar. Välj den form du vill, baka vad du vill och kalla resultatet vad du vill.

Här finner du muffinsformar som är stora. små och mini, tillverkade i  porslin, silikon och aluminium. Och storpack med bakformar i papper med fina färger och mönster, som fungerar lika bra som bullformar som muffinsformar. Samtliga från kända kvalitetsmärken som Le Creuset, Lékué och Kitchen Craft.

Muffinsplåt för 12 muffins

Vill du inte använda separata muffinsformar kan du välja en muffinsplåt med hål för 12 muffins. Vilket material du väljer här är en smaksak, en del tycker hårda plåtar är lättast att hantera, medan en muffinsplåt i silikon har fördelen att du kan böja ned kanterna vilket underlättar när du vill få ut perfekta muffins. Beställ dina muffinsformer idag så har du dem hos dig inom 1-4 vardagar. Du väljer det betalningssätt som passar dig bäst. Tveka inte att höra av dig till oss om det är något du undrar.