Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Upptäck mer från Royal Design
Kampanjer
Nyheter
Outlet
Varumärken
Instashop
Följ oss
category
/black-friday

Black Friday

Den 27 november är det äntligen dags för Black Friday 2020! Hos oss på RoyalDesign är det utan tvekan årets absolut bästa tillfälle att komma över designprylar och inredning till exceptionellt låga priser.

Vad du kan förvänta dig av oss

Det kommer inte komma ett annat tillfälle eller rea som denna på hela året så hoppas att du, din familj och dina vänner har förberett er väl.

Förra året blev en megasuccé och vi förutspår en ännu bättre rea i år med fler erbjudanden och kampanjer, samt bättre deals och rabatter. Design alltid årets julklapp, vilket gör detta magiska tillfälle perfekt för att inhandla familjens alla julklappar.

Våra erbjudanden på Black Friday

Under denna vecka kommer du att hitta många bra produktspecifika erbjudanden på utvalda varumärken och designprylar för hela hemmet. Allt startar med uppvärmande priser, rabatter och erbjudanden. Det leder sedan gradvis upp till våra absolut bästa deals på design och inredning som avslöjas på fredagen - när Black Friday drar igång på riktigt. Förvänta dig inte design till rätt pris, utan design till oförskämt låga priser.

Både på nätet och i butik

Vi kommer köra Black Friday både på Royaldesign.se samt i alla våra butiker i landet. Hitta din närmaste RoyalDesign-butik här och få koll på öppettider så att du kan ställa dig och köa i tid.

Trots otroliga priser uppmanar vi dig att hålla det civiliserat i köandet och väl inne i våra butiker. På nätet kan du dock klicka dig fram, fylla varukorgen obegränsat och skynda dig till kassan så snabbt du vill!

När drar Black Friday igång?

Tjuvstarten drar igång i början på vecka 48 och bygger upp till Black Friday på fredagen som infaller den 27 november. Du får heller inte missa vår stora Cyber Monday på måndagen efter. För att hålla dig uppdaterad bör du hålla utkik på vår Facebook.

Så kan du förbereda dig

Följ oss på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad, skriv upp dig på ledighet och sätt på dina alarm och påminnelser på mobilen för snart drar vi igång!

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (418)

Följ oss

© 2020 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss