Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp
Guider

Bröllop

Här hittar du allt du behöver inför stundande bröllop! Är du gäst och på jakt efter den perfekta bröllopsgåvan? Då har du hittat rätt! Förhoppningsvis kan även du som ska gifta dig finna matnyttig information och inspiration i form av bröllopsdekorationer och dukning till festlokalen, glas till brudskålen och vaser till blomsterarrangemangen.

De bästa bröllopspresenterna är de som kan användas länge av brudparet, vanligt är att investera i en inredningsdetalj till hemmet som håller över tid. En designklassiker som aldrig går ur tiden. På den här sidan har vi listat våra bästa presenttips, allt från champagnekylare och vinglas till klassiska ljusstakar och vaser. Oavsett prisklass och vem du letar present till så hoppas vi att du ska hitta något bland våra tips nedan.

Presenttips till de matlagningsintresserade

Trivs bröllopsparet bäst i köket och är de som alltid ställer till med middagsbjudningar? Här hittar du lyxig köksutrustning som garanterat kommer bli en uppskattad bröllopsgåva.

Presenttips till vinkännarna

Umgås bröllopsparet helst över ett glas champagne och spenderar sina resor på olika vingårdar? Satsa på en bröllopsgåva som sätter guldkant på vardagen. Här har vi listat våra bästa presenttips till det vinintresserade paret.

Presenttips till designälskarna

Är du på jakt efter en bröllopspresent till ett par riktiga designälskare? Då har du kommit helt rätt – på RoyalDesign är vi experter på design. Här hittar du våra bästa presenttips till den inredningsintresserade.

Till paret som redan har allt

Är du ute efter en bröllopsgåva till det där paret som redan har allt? Här har vi samlat lite annorlunda och roliga presenttips, som brudparet kanske inte vet att de saknar...än.

Bröllopspresenter per prisklass

Bröllopspresenter under 500 kr
Bröllopspresenter 500-1000 kr
Bröllopspresenter över 1000 kr
Morgongåvor

Ska du gifta dig och är på jakt efter den perfekta morgongåvan till din älskade? Design är alltid en bra present.

Duka & dekorera
Få till den perfekta bröllopsdukningen!
Bröllopsdukning med Amanda Schulman

I vår populära dukningsskola ger Amanda Schulman sina bästa tips på hur man dukar efter årstid och tillfälle. Inför stundande bröllopssäsong bad vi Amanda svara på vad man bör tänka på när det är dags att planera bröllopsdukningen.

Glas till brudskålen

Skåla i champagne och hälsa gästerna välkomna till bröllopsfesten. Här hittar du såväl champagnekupor som flöjtglas och tulpanglas. Allt för att ni ska få den perfekta starten på kvällen!

Dekorationer till bordet

Många tycker att dekorationerna är det absolut roligaste att planera inför bröllopet, men vad ska man egentligen tänka på för att få till en bra helhet? Här har vi samlat våra bästa tips på hur du får till en sammanhängande bordsdekor.

Iögonfallande centerpieces

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration