Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare
Guider

Decotique Soffguide - Hitta den perfekta soffan

Den ultimata guiden till våra storsäljande soffor. Är du på väg att göra din kanske största möbelinvestering? Att välja soffa kan kännas som ett stort och svårt beslut. Storlek, stil och material är tre av många olika beslut att ta. Vi har gjort en guide till dig för att förenkla ditt beslut kring vilken Decotiquesoffa du ska köpa.
Decotique
Decotique är ett svenskt varumärke som grundades 2014 med en passion för att tillhandahålla högkvalitativa möbler till överkomliga priser. Hos RoyalDesign är Decotiques soffor några av de mest omtyckta alternativen, och vi levererar stolt dessa soffor till nöjda kunder över hela världen varje dag.
Kvalitet och design

Upptäck sex unika serier, var och en med sina egna distinkta kvaliteter, designs och egenskaper. Samtliga soffor från Decotique är svenskdesignade och genomgår noggranna tester och kvalitetskontroller innan de når dig som kund. Kvaliteten på tygklädseln mäts i martindale, vilket är ett mått på materialets slitstyrka. På respektive soffas produktsida hittar du martindalevärdet. För hemmabruk är 20 000 martindale ett passande värde, medan offentliga miljöer vanligtvis kräver ett värde mellan 30 000 och 100 000 martindale.

Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst för att få hem tygprover!