Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Kampanjer
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Nyheter
Julshop
Inspiration
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala nästa år
Inredning

Chhatwal & Jonsson lanserar ny spårbar matta

För Chhatwal & Jonsson så har hållbarhet och en rättvis produktion alltid varit en självklarhet att eftersträva. I höst har de tagit sin passion för hållbara tillverkningsmetoder och material till en ny nivå. Lanseringen av sin allra första helt spårbara kollektion av mattor – Una – har snabbt skapat uppmärksamhet på marknaden.

Artikeln publicerades 2019-09-06

Transparens sedan dag ett

Att hållbarhet och miljö är på tapeten som en av de största trenderna inom inredning har nog inte gått någon förbi. Men för Chhatwal & Jonsson så har detta alltid varit en självklarhet enda sedan start.

När företaget skulle starta sin produktion i Indien vände de upp och ned på hur många producenter arbetade där. Istället för att fokusera på snabba leveranser och massproduktion, satte de hantverk, noggrant utvalda material och bra arbetsförhållanden i främsta rummet. Tack vare detta har de stolt kunnat visa transparens i hur deras produkter tillverkas från dag ett.

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Designers Presentkort Mina sidor Vår butik Kampanjer Nyheter Julshop Inspiration