Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
Öppet köp till 31/1 - 23
Inredning

Hemma hos Emma Melin

Den här veckan välkomnar vi inredningsstylisten och bloggaren Emma Melin. På hennes blogg får vi följa hennes liv med allt som där hör till, mysiga frukostar, snygga outfits, umgänge med vänner och familj, och som tur är en hel del inredning.
Intervju: Emma Melin

Utöver att driva bloggen och instagramkontot med samma namn arbetar Emma som inredningsstylist för en mäklarbyrå. Detta gör att vi utöver bilder från hennes eget hem ofta får ta del utav ny-stylade lägenheter och ännu mer av Emmas underbara inredningsstil.

Tillsammans med sin man bor Emma i en sekelskifteslägenhet i Stockholm. Lägenheten är inredd i Emmas egna stil som hon själv beskriver som modern, skandinavisk och med en personlig touch. ”Jag älskar att blanda material så som glas, metaller, läder, trä och gärna med inslag av stora gröna växter som tar för sig. Då jag är väldigt sparsmakad när det gäller färg får det gärna vara växterna, lädret och metallerna som poppar.”

Emma fokuserar även mycket på ljusinsläpp. De stora fönsterna i vardagsrummet är nyckeln i hennes egen lägenhet. Vardagsrummet är sedan öppet in mot köket, och in till sovrummet sitter dubbeldörrar i glas.”Jag är verkligen galen i ljusa lägenheter, dels för att det gör mig så mycket piggare men också för att jag älskar att fota och då är ljuset a och o.”

Ett inneboende intresse för inredning är något Emma har burit med sig sen barnsben, och som liten var ommöblering av hennes rum en av favoritsysselsättningarna. ”Jag älskade att möblera om på rummet och kunde göra det var och varannan vecka. Jag minns att jag satt och klippte ut bilder på möbler ur tidningar och klistrade på papper för att visa mamma och pappa hur jag ville att mitt rum skulle se ut. Jag hade alltid klara och tydliga bilder i huvudet hur jag ville ha det, och det fanns ingen som kunde säga något om det.”

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration