Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare
Nyheter

Höstens nyheter 2023 pt. 2

I takt med att kvällarna blir mörkare och hösten kryper på, strömmar det in nyheter hos oss. Vi ser att dova färger som ockra, skogsgrön, djupröd och midnattsblått kommer igen i flera designnyheter. Låt oss tipsa om några här nedan.
&Tradition skapar design för alla sinnen

Allt sedan &Tradition startade 2010 har kollektionerna breddats och ett tydligt designetos har byggts fram. Med genomtänkta designsamarbeten har de tagit fram klassiker som Flowerpot, In Between och Lato, bara för att nämna några.

Denna höst har de tagit upplevelsen ett steg längre, nu kan du känna, titta och dofta på &Tradition. Mnemonic är en egen doftserie skapad tillsammans med den ansedda franska parfymören Antoine Lie.

Belysningsnyheten Mist är inspirerad av det varma, diffusa ljuset från morgonstrålarna som skiner genom diset. Finns som pendel och bordslampa.

Vitrinskåpet Trace sticker ut med sina genomtänkta detaljer och stabila design. "Vi ville designa ett skåp som fungerade som en ram för de föremål som placerades inuti det, i stället för att dra uppmärksamhet till sig självt", förklarar Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rützou, grundarna av Space Copenhagen.

Momento kanna formgivning av Jaime Hayon.
Trace skåp i vacker ek