Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare
Utomhus

Portabel belysning - uteplatsens favoriter

Smidigt, snyggt & sladdlöst! Portabel belysning ger dig friheten att skapa en mysig atmosfär på vilken plats du än väljer, inne som ute. Det gör den perfekt att bäras med från soffan till sängen eller från balkongen till skrivbordet. Vi har samlat årets nyheter blandat med favoriter från förr. Njut av ljuset på uteplatsen ända in på kvällens småtimmar.
Designklassiker i miniformat

En portabel lampa förenar det vi alla letar efter - funktion och design i ett litet paket. För dig som vill ha en designklassiker på terrassen så finns det flera populära modeller i mindre portabelt format, till exempel Verner Pantons klassiska Flowerpot, Pantop och Panthella. Gemensamt för de alla tre är att de har en trestegsdimmer och finns i ett flertal färgglada nyanser.

Även New Works har nyligen lanserat en portabel version av sin klassiska Kizu som passar perfekt för terrassen eller i bokhyllan. Vi hoppas få se många fler formgivares klassiska design i laddbara lampor framöver.

Är du också kär i Flowerpot-designen? Den finns även som pendellampa och vanlig bordslampa i alla möjliga tänkbara färger.
Pantop från Verpan har en utsvängd lampskärm som sprider ett diffust och omgivande ljus.
Panthella Portable Metal från Louis Poulsen är en tidlös klassiker med ny smart teknik.
Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemöbler Varumärken Kundtjänst & Information Designers Presentkort Vår butik Nyheter Designfynd Alltid bra pris Inspiration Outlet