Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp
Utomhus

Trädgårdsmästarens tips för en blomstrande balkong

Det är den första soliga dagen på året och jag åker ut till Djurgården med spårvagnen, alldeles för varmt klädd, för att träffa Katja Halvarsson som arbetar som trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner på Rosendals Trädgård.
Katja från Rosendals trädgård hjälper dig med balkongen

Hon möter upp mig med ett stort leende på läpparna utanför cafét som precis börjat servera dagens lunch. Vi slår oss ner på stolar i caféets uteservering, ett stenkast från de öppna ytorna där skolklasserna springer runt och leker tafatt i vårvädret, och äter vår lunch som består av en ljuvlig morotssoppa med tillhörande surdegsbröd.

Här har Katja sin bas, även om hon många dagar också är ute hos olika kunder runt om stan. Katja arbetar som trädgårdsdesigner och har under höst, vinter och vår många projekt med att rita och planera trädgårdar och terrasser till privatkunder. “Under sommaren är jag ute tillsammans med de andra trädgårdsmästarna och arbetar med att rensa och vattna rabatterna och odlingarna”, berättar hon och fortsätter “då startar vi inga nya projekt utan försöker istället hålla liv i det som finns planterat”.

"“Under sommaren är jag ute tillsammans med alla och arbetar med att rensa och vattna rabatterna”"
Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration