Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Kampanjer
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Nyheter
Julshop
Inspiration
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala nästa år

Kampanjer

Kampanjpriser går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gäller så långt lagret räcker.

-50%
Duka för jul & nyår
Vår favorithögtid närmar sig med stormsteg och just nu har vi upp till 50% rabatt på allt du behöver för att få till den perfekta juldukningen!
-50%
Våra bästa julklappstips!
Dags att börja inhandla julklapparna? Just nu har vi upp till 50% rabatt på populära inredningsdetaljer, perfekta som julklappar! Gäller till och med 20 december.
-50%
Jul i köket
Ge dig de rätta förutsättningarna för stordåd i köket! Just nu hittar du bland annat knivset, redskap och andra kökstillbehör till extra bra priser.
-50%
A Royal Holiday SALE
Skynda dig att fynda i vår STORA JULREA och förvandla ditt hem till en vinteridyll utan att tömma plånboken! Just nu har vi hela 50% rabatt!
Alla erbjudanden
Här samlar vi aktuella erbjudanden från alla våra kategorier. Hos oss hittar du allt du behöver till ditt hem, till riktigt bra priser!
Hållbara varumärken
I kategorin Hållbara Varumärken har vi samlat inredning till dig som vill göra aktiva och medvetna konsumtionsval. Produkterna du hittar här lever upp till högre ställda krav vad gäller hållbarhet när det kommer till materialval, produktion och arbetsförhållanden.
Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Designers Presentkort Mina sidor Vår butik Kampanjer Nyheter Julshop Inspiration