Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp

Kampanjer

Kampanjpriser går ej att kombinera med andra erbjudanden. Gäller så långt lagret räcker.

-50%
Fira alla hjärtans dag med oss!
Sätt lite krydda på vardagen genom att unna dig själv eller någon du älskar något riktigt fint! Fram till och med 14 februari erbjuder vi upp till 50% på stora delar av vårt sortiment.
-40%
Lys upp vardagen​
Hitta dina ljusglimtar i vardagen! I vår stora belysningskampanj hittar du lampor för varje tillfälle - till hemmajobbet, middagsbjudningen och sagostunden. Upp till 40% rabatt på populära belysningsvarumärken fram till 13/3.
-40%
Förgyll fikastunden!
Förgyll fikastunden med vackra muggar i olika stilar - nu med 40% rabatt. Hos RoyalDesign hittar du muggar i både klassisk och modern stil från välkända varumärken.
-20%
20% rabatt på Villeroy & Boch
Villeroy & Boch har mer än 270 års erfarenhet av att skapa vackra, hållbara produkter för det dukade bordet. Enkel elegans, klassiska mönster och innovativa former. Gäller till och med 20/2.
-20%
20% rabatt på Wik & Walsøe
Just nu har vi 20% rabatt på hela sortimentet från norska Wik & Walsøe. Uppdatera din servis med kvalitetsporslin och glas med nordiska inslag. Gäller till och med 20/2.
-50%
Upp till 50% rabatt på köksfavoriter!
Att ha de rätta köksredskapen i kökslådorna gör dig kanske inte till en mästerkock, men de ger dig de rätta förutsättningarna för stordåd i köket! Just nu hittar du bland annat knivset, redskap och andra kökstillbehör till extra bra priser.
-30%
Förvara med stil
Med smart förvaring i hemmet blir det enklare att organisera och hålla koll på småsaker, böcker och kläder. Varför inte uppdatera hemmakontoret med inredning och kontorstillbehör? Just nu har vi upp till 30% rabatt på all typ av förvaring. Gäller fram till 13/2.
-15%
15% rabatt på Swedese
15% rabatt på soffbordet Flower och klädhängaren Tree från Swedese. Gäller till och med 28/2.
Alla erbjudanden
Här samlar vi aktuella erbjudanden från alla våra kategorier. Hos oss hittar du allt du behöver till ditt hem, till riktigt bra priser!
Hållbara varumärken
I kategorin Hållbara Varumärken har vi samlat inredning till dig som vill göra aktiva och medvetna konsumtionsval. Produkterna du hittar här lever upp till högre ställda krav vad gäller hållbarhet när det kommer till materialval, produktion och arbetsförhållanden.
Outlet
Shoppa kvalitetsdesign till fyndpriser. Produkter i vår outlet är endast utgående sortiment och jämförelsepriset som visas är leverantörens rekommenderade pris.
Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration