Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss

Singles' Weekend

Singles Day inträffar den 11/11 och har blivit den största dagen för onlineshopping i världen. Vi på RoyalDesign firar denna dag med fantastiska priser på designprodukter och inredning mellan den 11-15 november.
I webblager
0 produkter

Bakgrund

Singlarnas Dag, eller Alla Singlars Dag, är en festivaldag med rötter i Kina, med syfte att hylla stoltheten i att vara singel. Dagen inträffar den 11 november (11/11) där siffran 1 representerar en person som lever ensam. Firandet av Singles Day har spridit sig som en löpeld till andra länder och idag är den 11 november den största dagen för onlineshopping i världen.

Singles Day hos RoyalDesign

Under denna dag kan du förvänta dig storslagna erbjudanden på mängder av designprodukter från välkända varumärken. Förra året blev en riktig succé och i år siktar vi på ännu bättre erbjudanden med ännu bättre priser! Vi kommer erbjuda produktspecifika kampanjer såväl som erbjudanden på hela varumärken - här finns något för alla.

Singles' Day på nätet och i butik

Singles Day firas med låga priser både på Royaldesign.se samt i våra butiker runtom i landet. Håll koll på adress och öppettider genom att hitta din närmsta RoyalDesign-butik här.

Så kan du förbereda dig

Följ oss på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om aktuella erbjudanden. Rensa kalendern och ställ alla klockor du har för detta vill du inte missa - snart drar vi igång!

Vi har betyget null av 5 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 499 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder.

  • Vardagar 08-17

Varumärken

Visa alla (457)

Följ oss

© 2022 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss