Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp

Utstickare

Här hittar du utstickare i ett omsorgsfullt urval. Utstickare är enkla verktyg för ett gott hantverk – för bakglädje och fina fikastunder. Med detta baktillbehör formar du småkakor, tårtdekorationer och pajdeg. Botanisera bland fina utstickare från kända kvalitetsmärken, och beställ dem till rätt pris här hos oss.
Pris
Stäng filter
221 kr
270 kr
300 kr
400 kr
500 kr
Varumärken (2)
Stäng filter
Färg (2)
Öppna filter
I webblager
4 produkter

Kitchen Craft

Kitchen Craft, Rak Utstickare, Set med 11
209 kr
I webblager I webblager

Nordic Ware

Nordic Ware All Season Kakstämplar, Set 3 delar
379 krRek. pris495 kr
I webblager I webblager

Nordic Ware

Nordic Ware Honey Bees Kakstämpel
495 kr
I webblager I webblager

Nordic Ware

Nordic Ware Geo Heirloom Kakstämpel
437 krRek. pris495 kr
Tillfälligt slut Tillfälligt slut

Utstickare till bakning & dekoration

Utstickare eller stansar är ett enkelt verktyg för bakning och dekoration. Forma kakor innan  de ska in i ugnen, och tryck ut former i exempelvis marsipan för att dekorera tårtor och cupcakes. Med hjälp av en dubbelsidig utstickare där ena sidan är räfflad och andra rak fixar du smidigt en jämn pajdeg. Här hittar du dem i flera olika storlekar.

Formerna varierar från runda utstickare och figurer i form av exempelvis blommor och stjärnor. Till halloween kan en utstickare i form av en fladdermus komma väl till pass. Du hittar utstickare som passar bra till jul såväl som året om. Du kan köpa dem styckvis eller i set om flera. Vi har samlat fina utstickare från kända märken som Kitchen Craft, Silverwood och Nicolas Vahé.

Utstickare för barn – säkra och roliga bakredskap

För en lugnare och roligare bakning med säkra bakredskap har Kitchen Craft tagit fram flera set med utstickare i plast som lämpar sig för barn. Det är stansar i färgglada former utan vassa kanter, som är lätta att greppa och använda. Dessutom är de diskmaskinssäkra. Formerna i respektive set kan placeras inuti varandra för praktisk förvaring när de inte används.

Välj och beställ utstickare i present till dig själv eller någon annan. Passa också gärna på att kika bland våra övriga kategorier. Hos oss handlar du funktionell och stilsäker design ur ett stort utbud, till rätt pris.

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration