category
/koket/koket/koksformar/koket/koksformar/utstickare

Utstickare

Här hittar du utstickare i ett omsorgsfullt urval. Utstickare är enkla verktyg för ett gott hantverk – för bakglädje och fina fikastunder. Med detta baktillbehör formar du småkakor, tårtdekorationer och pajdeg. Botanisera bland fina utstickare från kända kvalitetsmärken, och beställ dem till rätt pris här hos oss.

Varumärken (3)
Stäng filter
Färg (2)
Öppna filter
I lager
Pris
Stäng filter
95 kr500 kr
7 produkter
Du har visat 7 av 7 produkter

Utstickare till bakning & dekoration

Utstickare eller stansar är ett enkelt verktyg för bakning och dekoration. Forma kakor innan  de ska in i ugnen, och tryck ut former i exempelvis marsipan för att dekorera tårtor och cupcakes. Med hjälp av en dubbelsidig utstickare där ena sidan är räfflad och andra rak fixar du smidigt en jämn pajdeg. Här hittar du dem i flera olika storlekar.

Formerna varierar från runda utstickare och figurer i form av exempelvis blommor och stjärnor. Till halloween kan en utstickare i form av en fladdermus komma väl till pass. Du hittar utstickare som passar bra till jul såväl som året om. Du kan köpa dem styckvis eller i set om flera. Vi har samlat fina utstickare från kända märken som Kitchen Craft, Silverwood och Nicolas Vahé.

Utstickare för barn – säkra och roliga bakredskap

För en lugnare och roligare bakning med säkra bakredskap har Kitchen Craft tagit fram flera set med utstickare i plast som lämpar sig för barn. Det är stansar i färgglada former utan vassa kanter, som är lätta att greppa och använda. Dessutom är de diskmaskinssäkra. Formerna i respektive set kan placeras inuti varandra för praktisk förvaring när de inte används.

Välj och beställ utstickare i present till dig själv eller någon annan. Passa också gärna på att kika bland våra övriga kategorier. Hos oss handlar du funktionell och stilsäker design ur ett stort utbud, till rätt pris.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot