Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
Öppet köp till 31/1 - 23

Paellapannor

Maträtten paella har fått sitt namn från spanskans ord för stekkärl, och har på så vis blivit synonymt med pannan som används vid tillagningen. Paellapannan är till formen ett större stekfat med låg kant och handtag på sidorna – perfekt för tillagning av den populära risrätten.
Pris
Stäng filter
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
Varumärken (4)
Stäng filter
Färg (2)
Öppna filter
Material (2)
Öppna filter
Övrigt (4)
Öppna filter
I webblager
5 produkter
Nyhet

Kitchen Craft

World of Flavours Paellapanna, 40 cm
200 krRek. pris399 kr
Leveranstid: 3-4 veckor
Leveranstid: 3-4 veckor

Kitchen Craft

World of Flavours Paellapanna, 46 cm
489 kr
Leveranstid: 3-4 veckor
Leveranstid: 3-4 veckor

AMT

Stekpanna 50 cm
3 699 kr
Leveranstid: 4-6 veckor
Leveranstid: 4-6 veckor

Demeyere

Resto Paellapanna, 46 cm
2 299 krRek. pris2 499 kr
Leveranstid: 3-4 veckor
Leveranstid: 3-4 veckor

De Buyer

Mineral B Element Paellapanna
909 kr
Tillfälligt slut
Tillfälligt slut

Paellapannans användningsområden

Paellapannans stora, runda botten och låga kanter gör den perfekt vid tillagning av den klassiska risrätten, men den går även bra att använda för stekning. Pytt-i-panna trivs utmärkt bra i en paellapanna exempelvis! Formen på pannan gör att den lämpar sig väl för utomhusmatlagning över öppen eld eller gaslåga, och med en större panna får du plats att laga mat åt ett helt festsällskap. Paellan serveras traditionellt direkt ur pannan, och tack vare att den kan varieras i oändlighet passar den smakmässigt de allra flesta.

Variera din paella efter säsong och smak

Basen i en paella är givetvis ris, men utöver detta kan du faktiskt ha i nästan vad som helst utan att spanjorerna höjer på ögonbrynen. I det klassiska Valencianska receptet består basen av saffranskryddat ris, höns eller kyckling, kanin, paprika och massor av kryddor. Numera är olika typer av skaldjurspaellor vanliga med bland annat jätteräkor och blåmusslor. Paellan uppstod på 1700-talet ur en Cajsa Wargsk  ”man tager vad man haver”-filosofi, så att anpassa innehållet i pannan efter vad kylskåpet och säsongen har att erbjuda är helt rätt!

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration