Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Kampanjer
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Nyheter
Julshop
Inspiration
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala nästa år

Paellapannor

Maträtten paella har fått sitt namn från spanskans ord för stekkärl, och har på så vis blivit synonymt med pannan som används vid tillagningen. Paellapannan är till formen ett större stekfat med låg kant och handtag på sidorna – perfekt för tillagning av den populära risrätten.
Pris
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
Varumärken (4)
Färg (2)
Material (2)
Serie (3)
Övrigt (4)
I webblager
6 produkter
Kampanj

Sagaform

Doris Paellapanna Svart, 31,5 cm
279 krRek. pris399 kr
I webblager

Sagaform

Doris Paellapanna Svart, 23,5 cm
174 krRek. pris249 kr
I webblager

AMT

Stekpanna 50 cm
3 144 krRek. pris3 699 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Kitchen Craft

World of Flavours Paellapanna, 40 cm
399 kr
I webblager – endast 1 st kvar

De Buyer

Mineral B Element Paellapanna
1 090 kr
Tillfälligt slut

Kitchen Craft

World of Flavours Paellapanna, 46 cm
367 krRek. pris489 kr
Tillfälligt slut

Paellapannans användningsområden

Paellapannans stora, runda botten och låga kanter gör den perfekt vid tillagning av den klassiska risrätten, men den går även bra att använda för stekning. Pytt-i-panna trivs utmärkt bra i en paellapanna exempelvis! Formen på pannan gör att den lämpar sig väl för utomhusmatlagning över öppen eld eller gaslåga, och med en större panna får du plats att laga mat åt ett helt festsällskap. Paellan serveras traditionellt direkt ur pannan, och tack vare att den kan varieras i oändlighet passar den smakmässigt de allra flesta.

Variera din paella efter säsong och smak

Basen i en paella är givetvis ris, men utöver detta kan du faktiskt ha i nästan vad som helst utan att spanjorerna höjer på ögonbrynen. I det klassiska Valencianska receptet består basen av saffranskryddat ris, höns eller kyckling, kanin, paprika och massor av kryddor. Numera är olika typer av skaldjurspaellor vanliga med bland annat jätteräkor och blåmusslor. Paellan uppstod på 1700-talet ur en Cajsa Wargsk  ”man tager vad man haver”-filosofi, så att anpassa innehållet i pannan efter vad kylskåpet och säsongen har att erbjuda är helt rätt!

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Designers Presentkort Mina sidor Vår butik Kampanjer Nyheter Julshop Inspiration