Kundtjänst

Här kan du själv hitta svar på dina frågor om allt som rör RoyalDesign. Oavsett vad du har för funderingar så rekommenderar vi dig att titta igenom våra vanliga frågor. Välj det ämne ditt ärende gäller via knapparna överst på sidan.

Presentkort & Rabattkoder

Hur köper jag ett presentkort?
Visa fråga

Du kan köpa presentkort här på sajten eller i någon av våra fysiska butiker runtom i Sverige. Presentkorten som köps online levereras digitalt via E-post eller SMS. De som köps i fysisk butik levereras i form av ett plastkort laddat med det värde du väljer. Presentkorten kan köpas med ett värde av valfritt belopp mellan 100 - 5000 kr och kan lösas in både online och i våra butiker. För köp av presentkort är kortbetalning det betalmedel som är godkänt.

Hur använder jag mitt presentkort?
Visa fråga

Om du har ett presentkort du vill använda så fyller du i denna koden i kassan. När du aktiverar ditt presentkort så kommer beloppet på att dras av från totalsumman på din beställning. Om värdet på presentkortet överstiger totalsumman på din beställning så sparas resterande belopp på ditt presentkort.

Hur länge är mitt presentkort giltigt?
Visa fråga

Alla presentkort som är köpta via vår hemsida har en giltighetstid på 2 år. Datumet står även utskrivet på presentkortet.

Kan jag kombinera presentkort med en rabattkod?
Visa fråga

Det går självklart bra att kombinera en rabattkod med ett presentkort, däremot så kan man inte kombinera en rabattkod med en annan rabattkod.

Gäller rabattkoder på nedsatta priser?
Visa fråga

Ibland går vi ut med erbjudanden i form av rabattkoder. Rabattkoder kan inte kombineras och gäller inte på varor som är prisnedsatta under en kampanj. Om du använt en rabattkod som inte är utställd till dig förbehåller vi oss rätten att neka användandet, samt kontakta dig för att avbeställa din order alternativt debitera det rabatterade beloppet.

Fick du svar på din fråga?

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot