Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Kundtjänst

Här kan du själv hitta svar på dina frågor om allt som rör RoyalDesign. Oavsett vad du har för funderingar så rekommenderar vi dig att titta igenom våra vanliga frågor. Välj det ämne ditt ärende gäller via knapparna överst på sidan.
Populära frågor
Leveranser
Retur & Återbetalning
Produkter & Priser
Presentkort & Rabattkoder
Reklamationer
Betalning & Faktura
Företagsbeställning
Kontakt

Fick du svar på din fråga? Om inte, så är du varmt välkommen att kontakta oss vi telefon:

Våra öppettider:

Vardagar 8-17
Onsdag 24 april öppnar vår telefon kl 10 pga utbildning.

Telefonnummer: 010 750 27 88

Retur & Återbetalning

Vilka regler gäller för returer?

Om du inte är nöjd med ditt köp har du 30 dagars ångerrätt från dagen du mottagit din beställning. Om din beställning levererats i flera omgångar gäller datumet för respektive produkt och leverans. Returfrakten är 69 kr via ombud/upphämtning med Budbee, eller 199 kr för upphämtning av skrymmande varor med PostNord. Returkostnaden dras av på beloppet som du blir krediterad när vi mottagit returen till vårt lager. Läs mer och anmäl din retur här.

Kan jag ångra eller ändra en beställning?

Om du ångrat din beställning och vi inte redan har hunnit börja plocka din order så går det bra att göra ändringar eller ta bort din beställning. Vi kan dessvärre inte höja beloppet på en kortbetalning/faktura och kan således inte lägga till produkter eller byta till en dyrare produkt. Om vi hunnit börja plocka ihop din order så kan du skicka tillbaka leveransen till oss när den kommit fram till ombudet eller när den hemlevererats. Observera att du som kund då står för returfrakten tillbaka till oss. Läs mer här.

Hur gör jag en retur?

Vi har en detaljerad guide här som du kan följa för att registrera och göra din retur.

När får jag mina pengar återbetalda?

Från att din retur ankommit till vårt lager reserverar vi oss en hanteringstid på upp till 10 arbetsdagar för att inspektera produktens skick och registrera produkterna som returnerade. Vi genomför återbetalningen efter hanteringstiden och när din retur är registrerad och godkänd av vår lagerpersonal. Det tar därefter normalt 5-7 bankdagar innan du har pengarna på ditt konto. En bekräftelse skickas via E-post och en återbetalning görs alltid till samma betalkort som användes när du slutförde sitt köp. Har du valt att betala med faktura så kommer Collector att ta kontakt med dig på din E-postadress för vidare information gällande återbetalningen.

Kan jag returnera en vara som jag packat upp?

Du har rätt att packa upp och kontrollera produktens utseende. En förutsättning för att din retur ska bli godkänd är att din vara med eventuellt originalemballage måste returneras i lika fint skick som när du mottog den, d.v.s. i väsentligen oförändrat skick. Om produkten du beställt kräver montering så ska den vara omonterad för att din retur ska bli godkänd.

Fäst den skickade returfraktsedeln ovanpå den gamla fraktsedeln. Mottog du ditt paket där fraktsedeln var monterad på ett yttre emballage så behöver du även nyttja ett yttre emballage vid retur utav produkt för att din retur ska bli godkänd.

Vad händer om min produkt inte returneras i nyskick?

Vi förbehåller oss rätten att göra ett värdeminskningsavdrag om varans skick har förändrats i sådan utsträckning att den inte längre går att sälja till en annan kund utan att göra ett avdrag på försäljningspriset. Avdraget görs på det totala returbeloppet innan det återbetalas till dig. Vänligen läs våra köpvillkor för aktuella avgifter.

Kan jag göra en retur i en fysisk butik?

I dagsläget erbjuder vi tyvärr inte retur i butik för varor köpta online. Detta gäller även om du köpt en vara online och valt att hämta ut i butik.

Fick du svar på din fråga?

Vi har betyget null av 5 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot

Prenumerera på våra nyhetsbrev
Få mängder av inspiration, nyheter och mycket mer i din inkorg!

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

Vi finns i flera länder.

  • Vardagar 08-17
Bolagsnamn: Royal Design Group AB
Momsregistreringsnummer: SE556573-242601
Porfyrvägen 2
38292 Nybro
Sweden

Följ oss

© 2024 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss