New White Truffle Bestickhållare 4-pack
164 kr
Rek. pris219 krNew White Truffle bestickhållare från Staub med rustik, tidlös design i lergods med fyra delar perfekta för att liva upp bordsdukningen.
Fri frakt
I webblager
- Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999 kr)
- Lagervaror skickas inom 1-2 vardagar
- 30 dagars ångerrätt
Beskrivning
Bestickhållaren från Staub har rustik, tidlös design i lergods med fyra delar perfekta för att liva upp bordsdukningen. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning med stilren logotyp på framsidan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.
- Rustik design.
- Tillverkad av lergods.
- Bestickhållaren säljs i 4-pack.
- Från serien New White Truffle.
- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.
- Perfekt för vardagsbruk eller för en fest.
- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.
- Höjd: 07 mm.
- Diameter: 60 mm.
- Tål diskmaskin.
Om bestickhållaren från Staub
- Rustik design.
- Tillverkad av lergods.
- Bestickhållaren säljs i 4-pack.
- Från serien New White Truffle.
- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.
- Perfekt för vardagsbruk eller för en fest.
- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.
- Höjd: 07 mm.
- Diameter: 60 mm.
Skötselråd för bestickhållaren
- Tål diskmaskin.
Produktinformation
- Artikelnummer320781
- Lev. artikelnummer1010478
- Varumärke
- Serie
- FraktklassSmall
- Antal i förpackning4
- FryståligJa
- FärgVit
- MaterialLergods
- Tillverkad iKina
- Tål maskindiskJa
- Tål mikrovågsugnJa
- UgnsfastJa
- Diameter6 cm
- Höjd0.7 cm
Om varumärket
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla Michelin-restauranger. Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation. Staub erbjuder allt från gjutjärnsgrytor, stekpannor till kökstillbehör och cocette.


