Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
Öppet köp till 31/1 - 23

Eldkorgar & Eldfat

Att göra upp en eld under mörka kvällar både höjer mysfaktorn och bidrar med värme. För att kunna göra det på ett (stil)säkert sätt kan det vara bra att ha en eldkorg eller eldfat till hands. Det passar lika bra att grilla marshmallows på elden som att tända den på uppfarten för ett inbjudande intryck. På RoyalDesgin.se har vi ett brett utbud av eldkorgar och eldfat för alla tillfällen.
Varumärken (1)
Stäng filter
Färg (1)
Öppna filter
Material (1)
Öppna filter
I webblager
1 produkter
Kampanj

Satake

Outdoor Eldstad
1 199 krRek. pris1 599 kr
I webblager – endast 3 st kvar
I webblager – endast 3 st kvar

Eldkorgar & Eldfat - för trädgårdsfesten eller korvgrillning

Många uppskattar en öppen spis i sitt hem. Det man inte får glömma bort är att man på ett enkelt sätt kan skapa en “öppen spis” även utomhus. Med hjälp av eldkorgar och eldfat kan man till lågornas sken sitta på uteplatsen hela kvällen. Elden är dessutom perfekt för trädgårdsfestens sena timmar eller för att överraska barnen med korvgrillning till middag.

Säkerhet vid eld

Att elda är alltid en risk. Hantering av eld kan vara både läskigt och farligt om man inte vet hur man ska hantera en eventuell krissituation. Att tänka på är att alltid ha vatten eller brandsläckare nära till hands. Dessutom får man inte glömma bort att gnistor kan färdas med vinden, och att elden på så sätt kan sprida sig från fatet eller korgen ned på marken. Sist men inte minst ska man komma ihåg att släcka elden ordentligt, även om det är sent och man ätit en lång middag.

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration