Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Grillar

Upptäck vårt utbud av premiumgrillar, där elegant rostfritt stål möter rustikt gjutjärn, med innovativa smart-tech-alternativ och klassiska kolgrillar för alla grillentusiaster. Utforska konsten att grilla!
Produkttyp (1)
Varumärken (2)
Material (2)
Färg (2)
Pris
3 000 kr
4 900 kr
8 100 kr
13 400 kr
22 000 kr
36 300 kr
I webblager
3 produkter

Morsø

Grill '17
17 099 kr
Rek. pris18 999 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Morsø

Forno Multi Grill SE
39 999 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Sage

The BBQ & Press™ Grill Elgrill
2 599 kr
Leveranstid: 2-3 veckor

Introduktion till grillar

Att grilla är mer än bara ett sätt att tillaga mat - det är en passion för många utomhusentusiaster. Med rätt grill kan du förvandla vilken samling som helst på bakgården till en minnesvärd kulinarisk upplevelse. Från den klassiska kolgrillen till moderna gasoldrivna alternativ - det finns en grill som passar alla grillentusiasters specifika smak och preferenser.

Förklaring av olika typer av grillar

När du ska välja grill är det viktigt att du förstår vilka olika typer som finns. Kolgrillar är kända för att ge en rökig smak som är svår att återskapa med andra typer av grillar. De kanske tar längre tid att värma upp och är svårare att rengöra, men smaken av kolgrillad mat är ofta oöverträffad. Gasolgrillar, å andra sidan, erbjuder bekvämlighet och exakt temperaturkontroll, vilket gör dem idealiska för dem som vill ha en snabb och enkel grillupplevelse. Dessutom är elektriska grillar ett lämpligt alternativ för dem som har begränsat utomhusutrymme eller restriktioner för öppen eld, t.ex. balkonger i lägenheter.

Funktioner att tänka på

När du letar efter en grill ska du tänka på viktiga egenskaper som storlek, hållbarhet, värmefördelning och enkelt underhåll. Större grillar är bra för underhållning, medan kompakta modeller passar mindre familjer eller utrymmen. Leta efter högkvalitativa material som rostfritt stål för långvarig prestanda. För bästa grillresultat är en jämn värmefördelning ett måste, och för bekvämlighetens skull ska du välja grillar som är lätta att rengöra.

Oavsett vilken grill du väljer kommer du att prioritera kvalitet och lämplighet för din matlagningsstil för att säkerställa att du skapar läckra måltider som för alla samman. Hitta den grill som passar dina drömmar om utomhusmatlagning, så är du redo för en säsong full av smakrika äventyr.