category
Bamix

Bamix

Bamix producerar stavmixers i världsklass. Företaget har sitt ursprung i Schweiz där prins Sigvard Bernadotte fick äran att formge den första mixerstaven. Bamix är en av få stavmixers som fortfarande tillverkas i Europa, och den snygga designen kombineras med enastående teknik och kvalitet.

Kategorier (1)
Stäng filter
Öppna filter
Köksmaskiner
Serie (1)
Öppna filter
Färg (6)
Öppna filter
Material (2)
Öppna filter
I lager
Pris
Stäng filter
119 kr3 200 kr

Bamix stavmixer – kraftfull hjälp i köket

När stavmixern uppfanns på 50-talet var den revolutionerande – en blender som kunde användas direkt i tillredningsskålen!  Med Bamix behövde man inte längre slösa tid och disk på att flytta maten mellan olika skålar, utan beredningen kunde skötas i en och samma. Namnet kommer från en sammanslagning av de två franska orden för att vispa och blanda: ”battre” och ”mixer”.

Produktionen har under åren ökat i stadig takt, och Bamix säljer numera sina produkter över hela världen. Idag producerar man utöver stavmixers även matberedare, och dessutom har man tagit fram en mängd olika tillbehör som gör att din Bamix blir en långt mer användbar köksmaskin än en vanlig stavmixer.

Låg energiförbrukning och stark motor

Bamix mixerstavar har 2-stegs AC-motor vilket gör dem mycket kraftfulla, samtidigt som de är mer energisnåla än många konkurrenter. Stavmixern är utrustad med utbytbara knivar, så att du kan anpassa knivbladen efter vilken uppgift du vill att din mixer ska utföra. I sortimentet hittar du flera olika serier, där Classic, SwissLine och Gastro är några av de mest populära. Du lär inte ångra dig om du väljer att investera i en Bamix, denna kvalitetssäkrade klassiker har ju underlättat arbetet i  köket i över 60 år.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot