Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
Öppet köp till 31/1 - 23

Camicamina

Camicamina är en designstudio med grundaren Camilla Prokopovich i spetsen. De är dedikerade att formge innovativa och unika mattor som funkar utmärkt både i hem och på kontor.
I webblager
0 produkter

Camicamina - Mattor 

Camicamina grundades av Camilla Prokopovich 2014. Hennes vision är att skapa unika och innovativa mattor som passar i hemmet. Genom att föra samman modern design med traditionellt hantverk i de finaste naturmaterialen skapas vackra och unika mattor.  Camicamina väljer material med omsorg och företagets produktutvecklare arbetar tätt ihop med skickliga mattillverkare i Indien. 

Camilla Prokopovich inspireras av indisk färgteknik och handväveri, något som återspeglas i designstudions fina mattkollektioner. Chiraro Di Luna-kollektionen har härliga subtila färgkombinationer. Vävtekniken ger en slät ullyta vilket gör mattan lättskött och enkel att dammsuga. Ullen ger samtidigt en naturlig smutsavvisande egenskap. Lustro-kollektionen är i härlig tuftad viskos som ger mattan en mjuk struktur och fin glans.  

Med textil från Camicamina får du en unik matta som passar i hemmets eller kontorets alla rum. Mattorna är av hög kvalité och dessutom mycket prisvärda. Med en Lustro- eller Chiaro Di Luna-matta får du ett ombonat rum som blir mer ljuddämpat och ger värme. Mattorna kommer i olika mönsterkombinationer och färger, och du kan på så vis enkelt hitta en som passar din stil och inredning. 

Camilla älskar att åka till Indien och besöker ofta fabriken i Utter Pradesh som ligger i mattdistriktet i Indien. Där träffar hon vävarna och hantverkarna och tar del i både produktion och utveckling av nya mattor.   
 
Camicamina är medlem i Care & Fair organisationen för att förhindra barnarbete, men också för att förbättra arbetssituationen för vävarna och deras familjer. Organisationen Cair & Fair kämpar för att förbättra villkoren för familjer genom att bygga sjukhus och skolor. Alla pengar Cair & Fair får in går till familjer samt bidrar till ekonomiskt stöd vad gäller utbildning och sjukvård till mattdistriktets barn. På alla mattor från Camicamina finner du alltid en Care & Fair-etikett. 

Vi på RoyalDesign.se har ett brett utbud av mattor från Camicamina i olika färger och storlekar. Allt för att du som kund ska hitta just din favorit. 

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration