Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Följ oss

Camicamina

Camicamina är en designstudio med grundaren Camilla Prokopovich i spetsen. De är dedikerade att formge innovativa och unika mattor som funkar utmärkt både i hem och på kontor.
I webblager
0 produkter

Camicamina - Mattor 

Camicamina grundades av Camilla Prokopovich 2014. Hennes vision är att skapa unika och innovativa mattor som passar i hemmet. Genom att föra samman modern design med traditionellt hantverk i de finaste naturmaterialen skapas vackra och unika mattor.  Camicamina väljer material med omsorg och företagets produktutvecklare arbetar tätt ihop med skickliga mattillverkare i Indien. 

Camilla Prokopovich inspireras av indisk färgteknik och handväveri, något som återspeglas i designstudions fina mattkollektioner. Chiraro Di Luna-kollektionen har härliga subtila färgkombinationer. Vävtekniken ger en slät ullyta vilket gör mattan lättskött och enkel att dammsuga. Ullen ger samtidigt en naturlig smutsavvisande egenskap. Lustro-kollektionen är i härlig tuftad viskos som ger mattan en mjuk struktur och fin glans.  

Med textil från Camicamina får du en unik matta som passar i hemmets eller kontorets alla rum. Mattorna är av hög kvalité och dessutom mycket prisvärda. Med en Lustro- eller Chiaro Di Luna-matta får du ett ombonat rum som blir mer ljuddämpat och ger värme. Mattorna kommer i olika mönsterkombinationer och färger, och du kan på så vis enkelt hitta en som passar din stil och inredning. 

Camilla älskar att åka till Indien och besöker ofta fabriken i Utter Pradesh som ligger i mattdistriktet i Indien. Där träffar hon vävarna och hantverkarna och tar del i både produktion och utveckling av nya mattor.   
 
Camicamina är medlem i Care & Fair organisationen för att förhindra barnarbete, men också för att förbättra arbetssituationen för vävarna och deras familjer. Organisationen Cair & Fair kämpar för att förbättra villkoren för familjer genom att bygga sjukhus och skolor. Alla pengar Cair & Fair får in går till familjer samt bidrar till ekonomiskt stöd vad gäller utbildning och sjukvård till mattdistriktets barn. På alla mattor från Camicamina finner du alltid en Care & Fair-etikett. 

Vi på RoyalDesign.se har ett brett utbud av mattor från Camicamina i olika färger och storlekar. Allt för att du som kund ska hitta just din favorit. 

Vi har betyget null av 5 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 499 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-17

Varumärken

Visa alla (453)

Följ oss

© 2022 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss