Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Kampanjer
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Nyheter
Julshop
Inspiration
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala nästa år

Cane-line

Cane-Lines produkter kännetecknas av en unik stilren design. De producerar allt från soffor, stolar och bord till inredningsdetaljer. Utemöblerna är anpassade för det nordiska klimatet och tål därför både regn, sol och frost.
Pris
2 800 kr
3 000 kr
3 100 kr
Kategorier (4)
Ljusstakar & Ljuslyktor
Trädgård
Utebord
Utemöbler
Serie (1)
Färg (3)
Material (2)
I webblager
3 produkter

Cane-line

Lighthouse Lanterna Rektangulär, Grå
2 720 krRek. pris3 200 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Cane-line

On The Move Sidobord Small, Svart
3 200 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Cane-line

On The Move Sidobord Small, Taupe
3 200 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Cane-Line utemöbler  

Cane-Line har djupa rötter i den danska designtraditionen och producerar exklusiva utemöbler som fungerar i det nordiska klimatet, men även för varmare breddgrader. Inspirationen till möbel- och inredningsdetaljerna har de funnit i naturen och deras mål är att göra livet behagligare för sina kunder.  

Cane-Line har över 30 års erfarenhet av att tillverka snygga och funktionella möbler och har även internationellt blivit ett varumärke att räkna med. De strävar efter utmärkt kvalité, innovativ teknologi och komfort i alla sina produkter. Cane-Lines mission är att göra livet lite enklare och uteplatsen värdefull för de kunder som väljer en möbel från dem. Cane-Line använder sig av ett ”QuickDry”-system i tyget på sina utomhusmöbler. Detta gör dem lättare att torka av och mycket hållbart i alla klimat. Ramarna är hållbara, tyget färgfast och UV-resistent och kuddarna klarar både regn, sol och frost. Möblerna är med andra ord vädertåliga och perfekta oavsett klimat. Oavsett om det är ett bord eller en soffa så är deras vision att produkterna ska vara bekväma och kräva minimalt med underhåll, allt för att höja värdet på ditt utomhusliv. 

Cane-Lines designteam har ett stort hantverkskunnande och skapar stilrena möbler med ett särskiljande uttryck, bland annat handvävda material. Estetik och funktionalitet är teamets ledord. De arbetar kontinuerligt med att skapa en optimal kollektion med unika produkter som ger kunden ökad livsglädje och komfort. Möblerna har i utvecklingsstadiet bollats länge mellan formgivarna för att få rätt design, teknologi och material innan möblerna till slut blivit satta till produktion.  

Alla Cane-Lines produkter utstrålar det nordiska ljuset, precis som den värdefulla tid vi tillbringar utomhus. Designteamet lever enligt Cane-Lines livsmotto – ”Life Made Comfortable” och de arbetar uteslutande med ledande danska designers. Alla delar den djupt inrotade danska designtraditionen i både hantverk, kvalitet och distinkta uttryck.  

Cane-Line har ett stort fokus på hållbar kvalitet och att produktionen respekterar både miljö och människor. De är därför certifierade enligt den internationella ISO14001 och SA8000 standarden. Utöver detta har även Cane-Line stor medvetenhet gällande arbetsförhållanden. De har en sund miljöpolitik, ser till att barnarbete inte förekommer samt att lönerna är skäliga för arbetarna i de länder där de producerar möblerna. De använder sig dessutom av recycling och renar allt vatten som kommer från produktionen. Cane-Line har erhållit flera internationella certifikat och detta gör att du som kund vet att ditt nya bord eller möbel från Cane-Line är bra ur alla aspekter.  

Vi på RoyalDesign.se anser precis som grundarna av Cane-Line att det är viktigt att göra livet trivsammare och enklare. Hos oss på RoyalDesign.se kommer du garanterat att hitta dina nya favoriter från Cane-Line. 

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Designers Presentkort Mina sidor Vår butik Kampanjer Nyheter Julshop Inspiration