Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss

Caroline Ek

Carolin Ek designar stilrena möbler som passar i alla hem. En storfavorit är bland annat Coco Globe soffbord, men även deras förvaringsboxar och speglar har snabbt blivit populära på designmarknaden.
I webblager
0 produkter

Caroline Ek - Skandinavisk design  

Caroline Ek har över 15 års arbetslivserfarenhet som inredare av offentliga miljöer såsom restauranger och kontorslokaler, men även i privata hem. Caroline har under sin yrkesverksamma tid som inredare byggt ett vasst och brett kontaktnät. Det är allt från sömmerskor, hantverkare och möbelsnickare till leverantörer av möbler, tapeter, tyger och accessoarer.  

Varumärkets vision är att skapa en identitet och känsla i hem och offentliga miljöer. Caroline Ek Interior & Furniture Design arbetar med hela Sverige som marknad. Den största kundkretsen finns i Stockholm, Skåne och Småland. 

Med den långa arbetslivserfarenheten som inredare hittade Caroline ett hål på marknaden gällande funktionella möbler. Hon tyckte att det saknades stilrena och funktionella möbler till hemmet och bestämde sig för därför att utveckla en rad nya produkter till marknaden.  

Den nya produktserien Coco Collection som Caroline formgivit binder samman elegans med användbarhet. Borden är i stål och plåt och väger cirka 5 kilo och uppåt beroende på modell. Coco består av snygga stilrena soffbord, sängbord, speglar, dekorativa förvaringsboxar samt sideboard. Produktserien fungerar utmärkt tillsammans med övriga möbler, oavsett stil du har hemma. En av de mest populära produkterna är Coco Globe soffbord. Caroline Ek producerar alla sina möbler i en fabrik i Småland. 

Caroline Ek är först och främst inredare, men kan numera även titulera sig designer. Som inredare handlar det om att bygga upp förtroende hos kund och hon vill gärna träffa kunden ett flertal gånger för att diskutera och bolla idéer innan hon hjälper kunden med inredningsuppdraget. Att numera även titulera sig som designer gör att Caroline får arbeta med det som hon älskar - Att skapa möbler från idé till färdig produkt. Genom den nya möbelkollektionen Coco har Caroline Ek fått utlopp för sin fantasi, kreativitet och även möjligheten att utvecklas som designer under sitt egna varumärke. Som designer arbetar man också i ett team för att ro i land en ny möbelkollektion. 

Hos oss på RoyalDesign.se hittar du ett brett utbud av Caroline Eks fina produktserie Coco Collection bestående av soffbord, speglar, förvaringsboxar och sideboard. Men även flera av hennes andra fina kollektioner och möbler. 

Vi har betyget null av 5 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 499 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder.

  • Vardagar 08-17

Varumärken

Visa alla (457)

Följ oss

© 2022 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss