category
Homie

Homie

Stockholmsbaserade Homie vill ta dig med på en resa mot ett liv i balans. Deras genomtänka och lättplacerade produkter är skapade efter parollen ”Inred ditt hem med hälsa”.

Kategorier (5)
Stäng filter
Öppna filter
Badrumsinredning
Öppna filter
Diskning & Städning
Öppna filter
Doft & Kroppsvård
Öppna filter
Köksredskap
Öppna filter
Vatten Kaffe & Te
I lager
Pris
Stäng filter
129 kr400 kr
14 produkter
Du har visat 14 av 14 produkter

Inred ditt hem med hälsa

Den höga kvaliteten på produkterna återspeglar sig i hela formspråket. Homies varor smälter in i stilrena och medvetna miljöer som någonting som gärna får stå framme, vilket ger en naturlig påminnelse att exempelvis ta sina vitaminer varje dag.

I samråd med experter inom kostråd, träning och design har Homie utvecklat en högkvalitativ och stilmedveten kollektion. De använder sig enbart av vettiga råvaror som verkligen fungerar. Produkterna hjälper alla till på ett eller annat sätt att göra vardagen lite mer hälsosam, behaglig och sund.

Insidan reflekterar utsidan

Mycket av våra liv utgår från hemmet fast du ska inte sluta uppskatta det härliga livet någonstans. Positiv energi smittar av sig och om vi kan få människor att lysa lite mer får vi en härligare värld. Homie har därför tagit fram ett koncept som kombinerar design och funktion för att skapa symmetri mellan utsidan och insidan. Detta gäller även för oss människor, att hitta en naturlig balans i livet med träning, jobb, barn, skola, måltider, träning, städning och allt annat som ingår i livspusslet.

Utveckling, nyfikenhet och nytänkande

Homie utvecklar ständigt nya koncept och idéer som skapar större medvetenhet kring hur sakerna runtomkring oss påverkar vår energi. Deras ambition är att väcka din nyfikenhet och skapa kunskap till hur du fysiskt påverkas av din livsmiljö. Först då kan vi finna mer balans i våra liv.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot