Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Följ oss

Hoptimist

De glädjespridande små Hoptimisterna är populära figurer att dekorera hemmet med. Dansk design står bakom Hoptimist, och det finns minst en för varje tillfälle.
I webblager
0 produkter

Få ett leende med Hoptimist Bumble & Bimble  

Ett leende startar ofta med ett annat leende. Det är vad Hoptimist tror på, ett danskt designföretag som tillverkar högt uppskattade figurer i trä. Idén till Hoptimist startade redan i slutet av 1960. Den danska trädesignern Hans Gustav Ehrenreich stod i sin verkstad i huset i Stilling, Danmark och skapade de första prototyperna – Birdie mobilen, Bumble, Bimble och Kyak. Det var starten på något helt nytt. 

Ehrenreich hade en fantasi som var något alldeles extra. Det tog inte lång tid innan han och hans Hoptimister hade blivit så kända att den lilla verkstaden i hemmet inte längre räckte till för att möta efterfrågan på produktion. Nu skapades dansk designhistoria och Ehrenreich fick ta emot priser över hela världen för sina träfigurer.  

Hoptimister är sagda att göra något väldigt speciellt, nämligen att ge ett leende på läpparna till de som ser dem och skapa glädje och optimism. De små figurerna har ett eget leende som de ständigt bär. Bara en kort blick mot dessa och leendet smittar – och det är just därför som Hoptimisterna skapas.  

Alla nya Hoptimister som designas idag gör det med Ehrenreich i åtanke. Hans kreativitet, nyfikenhet och vilja att sprida glädje går igen i alla små figurer som nu hoppar runt världen över. Grunden med att rita Hoptimister med en cirkel och elips lever även den kvar än idag och präglar alla nya Bumble och Bimble som kommer till. Det ger dem ett säreget utseende som är svårt att ta miste på. Idag finns det en Hoptimist för varje tillfälle och högtid. Något som gjort dem till populära inredningsdetaljer i många hem. Det enda som skiljer sig åt är att de idag även tillverkas i plast och metall. Men självklart hittar du fortfarande favoriterna i trä också. 

Vi på RoyalDesign kan skriva under på den glädje som dessa Hoptimister skänker unga som gamla. Därför är vi en av de främsta återförsäljarna av Hoptimist i Sverige med ett stort utbud av såväl de klassiska figurerna som de allra nyaste.  

Vi har betyget null av 5 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 499 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-17

Varumärken

Visa alla (453)

Följ oss

© 2022 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss