Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
Öppet köp till 31/1 - 23

Jakobsdals

Jakobsdals är ett svenskt företag som erbjuder textil heminredning. Varumärket grundades redan 1910 och har sedan dess släppt flertal ett kollektioner med textil i fokus. Idag är känslan för kunskap och kvalité otroligt central. Här finner du tidlösa baskvalitéer och inspirerade mönster i en skön mix av ljust, mörkt, tunt och kraftigt.
I webblager
0 produkter

Jakobsdals - 100 år av historia

Grunden till det vi idag känner som Jakobsdals uppkom redan för 100 år sedan. Då var det ett kamgarnsspinneri som spann vackra garner som sedan användes till tyg. Idag hämtar varumärket inspiration världen över och tar fram fina baskvalitéer som håller över tid. Företagets vision är att skapa en upplevelse genom sina produkter och att hela tiden förmedla en känsla.

Jakobsdals sittpuff

Jakobsdals är välkända för sina fina tyger, där kanske deras sammet får ta mest plats. Sammetsgardiner har på senare tid blivit oerhört populärt, och sittpuffar i sammet likaså. Jakobsdal erbjuder sittpuffar i flertalet färger och utformningar. Deras mest klassiska puff heter Mole och har figurerat i flertalet inredningstidningar och på hemsidor. Mole är klädd i sammet med en mässingsklädd fot. En perfekt möbel när det behövs en extra sittplats, men även en snygg inredningsdetalj i ditt hem.

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration