category
Kenwood

Kenwood

Kenwood designar och tillverkar snygga, effektiva och kraftfulla hushållsapparater som älskas av matentusiaster över hela världen. Du behöver inte vara proffskock för att använda Kenwoods köksmaskiner, men du kommer definitivt att känna dig som en.

Kategorier (1)
Stäng filter
Öppna filter
Köksmaskiner
Serie (1)
Öppna filter
Färg (2)
Öppna filter
Material (4)
Öppna filter
I lager
6 produkter
1 199 kr
Lagervara Lagervara
1 199 kr
Lagervara Lagervara
990 kr
Lagervara Lagervara
Du har visat 6 av 6 produkter

Kraftfulla köksmaskiner för matentusiaster

Sedan 1947 designar och tillverkar Kenwood snygga, effektiva och kraftfulla köksapparater. De används flitigt av matentusiaster världen över och Kenwood lägger en stolthet i att alltid förbättra användarens matlagningsupplevelse och att varje produkt ska hålla absolut högsta kvalitet.

Oavsett vilken av Kenwoods produkter du väljer kan du vara säker på att du får all hjälp du behöver för att laga lyckade måltider. Mångsidigheten och möjligheterna som produkterna erbjuder ger dig både ett lugn i vardagen – för du hinner med allt du ska – och självförtroendet att testa helt nya rätter och recept. En Kenwood köksmaskin är helt enkelt den perfekta hjälpredan för dig som vill få mer tid och energi att utforska din kreativitet i köket.

Tack vare Kenwoods tidlösa design och höga kvalitet skaffar du inte en bara en köksmaskin, du gör en smart investering. Det här är produkter som kan komma att glädja flera generationers matlagningsentusiaster.

Kenwood kMix är köksserien som kombinerar hög kvalitet med iögonfallande design. Apparaterna har rena, tidlösa linjer och kraftfulla egenskaper i en härlig färgpalett. kMix-apparaterna är enkla att använda oavsett om du är nybörjare eller en kulinarisk naturbegåvning i köket. På RoyalDesign hittar du ett urval ur kMix-serien bestående av köksmaskiner, brödrostar och vattenkokare.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot