Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Jul
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
Öppet köp till 31/1 - 23

Kenwood

Kenwood designar och tillverkar snygga, effektiva och kraftfulla hushållsapparater som älskas av matentusiaster över hela världen. Du behöver inte vara proffskock för att använda Kenwoods köksmaskiner, men du kommer definitivt att känna dig som en.
I webblager
0 produkter

Kraftfulla köksmaskiner för matentusiaster

Sedan 1947 designar och tillverkar Kenwood snygga, effektiva och kraftfulla köksapparater. De används flitigt av matentusiaster världen över och Kenwood lägger en stolthet i att alltid förbättra användarens matlagningsupplevelse och att varje produkt ska hålla absolut högsta kvalitet.

Oavsett vilken av Kenwoods produkter du väljer kan du vara säker på att du får all hjälp du behöver för att laga lyckade måltider. Mångsidigheten och möjligheterna som produkterna erbjuder ger dig både ett lugn i vardagen – för du hinner med allt du ska – och självförtroendet att testa helt nya rätter och recept. En Kenwood köksmaskin är helt enkelt den perfekta hjälpredan för dig som vill få mer tid och energi att utforska din kreativitet i köket.

Tack vare Kenwoods tidlösa design och höga kvalitet skaffar du inte en bara en köksmaskin, du gör en smart investering. Det här är produkter som kan komma att glädja flera generationers matlagningsentusiaster.

Kenwood kMix är köksserien som kombinerar hög kvalitet med iögonfallande design. Apparaterna har rena, tidlösa linjer och kraftfulla egenskaper i en härlig färgpalett. kMix-apparaterna är enkla att använda oavsett om du är nybörjare eller en kulinarisk naturbegåvning i köket. På RoyalDesign hittar du ett urval ur kMix-serien bestående av köksmaskiner, brödrostar och vattenkokare.

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Jul Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration