Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp

Men at Work

Men at Work grundades 1991 och är distributör av modern inredningsdesign. Men at Work har vunnit olika designpriser för sin egen produktdesign och de otroligt populära City Trivet grytunderläggen finns idag i många hem runt om i världen.
Kategorier (1)
Stäng filter
Öppna filter
Serveringstillbehör
Färg (2)
Öppna filter
Material (1)
Öppna filter
I webblager
2 produkter

Men at Work

City Bricka Stockholm, Snöstorm
349 kr
I webblager
I webblager

Men at Work

City Bricka Göteborg, Svart Trumpet
349 kr
I webblager
I webblager

Innovativ formgivning från Men at Work

Men at Work är en svensk designstudio som har utmärkt sig för innovativ formgivning och nyskapande konstprojekt. Företaget grundades år 1991 och har sedan dess prisats för flera av sina banbrytande designkoncept. Mest förknippat är Men at Work med sina grytunderlägg – City Trivets, designade av Dick Lundgren, grundare till företaget. 

I City-konceptet utforskar han möjligheten att inom strikta grafiska ramar gestalta olika platsers namn. Grytunderläggen är smakfullt framtagna i pulverlackerat stål och bär namnet på antingen en svensk eller en internationell plats. De populära City-motiven pryder inte enbart grytunderlägg utan finns även på brickor, coasters, bag-tags, magneter, skärbrädor, kuddfodral och konsttryck.

Det tidlöst strikta och den rena formgivningen med sin höga igenkänningsfaktor har gjort kollektionen till en nutida svensk designklassiker.

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration