Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Kampanjer
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Nyheter
Julshop
Inspiration
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala nästa år

Men at Work

Men at Work grundades 1991 och är distributör av modern inredningsdesign. Men at Work har vunnit olika designpriser för sin egen produktdesign och de otroligt populära City Trivet grytunderläggen finns idag i många hem runt om i världen.
Kategorier (1)
Serveringstillbehör
Färg (1)
Material (1)
I webblager
1 produkter
Cyber Week

Men at Work

City Bricka Göteborg, Svart Trumpet
175 krRek. pris349 kr
I webblager – endast 4 st kvar

Innovativ formgivning från Men at Work

Men at Work är en svensk designstudio som har utmärkt sig för innovativ formgivning och nyskapande konstprojekt. Företaget grundades år 1991 och har sedan dess prisats för flera av sina banbrytande designkoncept. Mest förknippat är Men at Work med sina grytunderlägg – City Trivets, designade av Dick Lundgren, grundare till företaget. 

I City-konceptet utforskar han möjligheten att inom strikta grafiska ramar gestalta olika platsers namn. Grytunderläggen är smakfullt framtagna i pulverlackerat stål och bär namnet på antingen en svensk eller en internationell plats. De populära City-motiven pryder inte enbart grytunderlägg utan finns även på brickor, coasters, bag-tags, magneter, skärbrädor, kuddfodral och konsttryck.

Det tidlöst strikta och den rena formgivningen med sin höga igenkänningsfaktor har gjort kollektionen till en nutida svensk designklassiker.

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Designers Presentkort Mina sidor Vår butik Kampanjer Nyheter Julshop Inspiration