Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Följ oss

Moccamaster

Under generationer har Moccamasters kaffebryggare bevisat sin kvalitet genom att brygga den perfekta koppen kaffet. Här hittar du flera av de ikoniska kaffebryggarna med varierande storlek och form.
Pris
Stäng filter
148 kr
245 kr
400 kr
700 kr
Kategorier (4)
Stäng filter
Öppna filter
Köksförvaring
Öppna filter
Köksmaskiner
Öppna filter
Köksredskap
Öppna filter
Vatten Kaffe & Te
Serie (1)
Öppna filter
Färg (2)
Öppna filter
Material (2)
Öppna filter
I webblager
6 produkter

Moccamaster

Filterhållare Med Fot, Rostfritt Stål
245 kr
Prismatchat
I webblager I webblager
-13%

Moccamaster

Kaffeburk, Rostfritt Stål
424 krJämf. pris488 kr
I webblager I webblager

Moccamaster

Doseringssked, Rostfritt Stål
142 kr
Prismatchat
I webblager I webblager

Moccamaster

Måttbägare, Rostfritt Stål
355 kr
Prismatchat
I webblager I webblager

Moccamaster

Glaskanna Till Moccamaster 1 L - KB40, KB831
300 kr
Prismatchat
I webblager I webblager

Moccamaster

Termoskanna, Rostfritt Stål
699 kr
I webblager I webblager

Historian bakom Moccamaster

När nya generationer överväger att köpa en ny kaffemaskin, faller ofta valet på den klassiska kaffebryggaren. Många har vuxit upp med en Moccamaster i hemmet och därför faller det sig ofta naturligt att köpa sig en egen när det väl är dags att flytta hemifrån. Förutom att brygga det bästa kaffet har många kaffemaskiner blivit till ikoner. Visste du att du numera även kan hitta Moccamaster i museet MoMa i New York tillsammans med många andra designklassiker?

I ett garage i Nederländerna började Moccamasters historia. För 50 år sedan beslutade Gerard Clement Smith att öppna en kaffeaffär med fokus på hög kvalitet. Med visionen att kunderna skulle kunna lita till 100% på produkten använde han sig endast av högkvalitativa material, och följde processen med att skapa det perfekta kaffet in i minsta detalj. Idag är produkten fortfarande framställd för hand och alla kaffebryggare testas noggrant innan de lämnar fabriken. Den första Moccamastermaskinerna kom ut på marknaden 1969 och representerade en revolution i kaffebranschen redan då. Under dessa 50 år har världen förändrats mycket inom de tekniska områdena, men trots det produceras alla Moccamasters fortfarande i fabriken i Nederländerna. Där jobbar idag 130 erfarna anställda som för vidare Smiths livsfilosofi om "En bättre kopp kaffe".

Att generation efter generation väljer Moccamaster som sin favorit, är ingen nyhet. Även Amerikas största nyhetstidning, USA Today, har uppmärksammat Moccamasters unika sortiment och har bland annat röstat fram Moccamaster som bäst i test i kategorin Kaffebryggare år 2019.

10 års garanti

Att Moccamaster har blivit det självklara valet för kaffeälskaren är inte konstigt. Förutom de högkvalitativa kraven som ställs från fabriken, testas produkterna både internt och externt. Moccamaster är den enda kaffebryggare som erbjuder en fullständig 10 års garanti. Du registrerar enkelt ditt köp på moccamaster.com. Alla Moccamasters modeller är certifierade enligt strikta krav på European Coffee Brewing Center (ECBC).

Tips för en bättre kopp kaffe!

Skölj filterhållaren med ljummet vatten innan du applicerar kaffe och använd gärna vita kaffefilter så riskerar du inte att filtret tar bort en del av smaken. Använd alltid färskt, kallt kranvatten. Det ger mycket syre.
Det är även viktigt att hålla utrustningen ren, både kolven, filterhållaren och behållaren ska rengöras regelbundet. Det garanterar god kaffesmak! Om du använder kaffebryggaren dagligen, rekommenderas att rengöra var 14: e dag.

Vi har betyget null av 5 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 499 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-17

Varumärken

Visa alla (453)

Följ oss

© 2022 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss