Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Kampanjer
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Nyheter
Julshop
Inspiration
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala nästa år

Moccamaster

Under generationer har Moccamasters kaffebryggare bevisat sin kvalitet genom att brygga den perfekta koppen kaffet. Här hittar du flera av de ikoniska kaffebryggarna med varierande storlek och form.
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Historian bakom Moccamaster

När nya generationer överväger att köpa en ny kaffemaskin, faller ofta valet på den klassiska kaffebryggaren. Många har vuxit upp med en Moccamaster i hemmet och därför faller det sig ofta naturligt att köpa sig en egen när det väl är dags att flytta hemifrån. Förutom att brygga det bästa kaffet har många kaffemaskiner blivit till ikoner. Visste du att du numera även kan hitta Moccamaster i museet MoMa i New York tillsammans med många andra designklassiker?

I ett garage i Nederländerna började Moccamasters historia. För 50 år sedan beslutade Gerard Clement Smith att öppna en kaffeaffär med fokus på hög kvalitet. Med visionen att kunderna skulle kunna lita till 100% på produkten använde han sig endast av högkvalitativa material, och följde processen med att skapa det perfekta kaffet in i minsta detalj. Idag är produkten fortfarande framställd för hand och alla kaffebryggare testas noggrant innan de lämnar fabriken. Den första Moccamastermaskinerna kom ut på marknaden 1969 och representerade en revolution i kaffebranschen redan då. Under dessa 50 år har världen förändrats mycket inom de tekniska områdena, men trots det produceras alla Moccamasters fortfarande i fabriken i Nederländerna. Där jobbar idag 130 erfarna anställda som för vidare Smiths livsfilosofi om "En bättre kopp kaffe".

Att generation efter generation väljer Moccamaster som sin favorit, är ingen nyhet. Även Amerikas största nyhetstidning, USA Today, har uppmärksammat Moccamasters unika sortiment och har bland annat röstat fram Moccamaster som bäst i test i kategorin Kaffebryggare år 2019.

10 års garanti

Att Moccamaster har blivit det självklara valet för kaffeälskaren är inte konstigt. Förutom de högkvalitativa kraven som ställs från fabriken, testas produkterna både internt och externt. Moccamaster är den enda kaffebryggare som erbjuder en fullständig 10 års garanti. Du registrerar enkelt ditt köp på moccamaster.com. Alla Moccamasters modeller är certifierade enligt strikta krav på European Coffee Brewing Center (ECBC).

Tips för en bättre kopp kaffe!

Skölj filterhållaren med ljummet vatten innan du applicerar kaffe och använd gärna vita kaffefilter så riskerar du inte att filtret tar bort en del av smaken. Använd alltid färskt, kallt kranvatten. Det ger mycket syre.
Det är även viktigt att hålla utrustningen ren, både kolven, filterhållaren och behållaren ska rengöras regelbundet. Det garanterar god kaffesmak! Om du använder kaffebryggaren dagligen, rekommenderas att rengöra var 14: e dag.

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Designers Presentkort Mina sidor Vår butik Kampanjer Nyheter Julshop Inspiration