category
Nespresso

Nespresso

Brygg en stor kopp premiumkaffe med endast ett knapptryck! Här hittar du ett brett sortiment av Nespressos kaffemaskiner i hög kvalitet med stilren design.

Kategorier (1)
Stäng filter
Öppna filter
Köksmaskiner
Serie (2)
Öppna filter
Färg (4)
Öppna filter
I lager
9 produkter
2 399 kr
Lagervara Lagervara
1 699 kr
Lagervara Lagervara
4 799 kr
Lagervara Lagervara
3 099 kr
Lagervara Lagervara
1 799 kr2 299 kr
Lagervara Lagervara
1 999 kr2 499 kr
Lagervara Lagervara
1 999 kr2 499 kr
Lagervara Lagervara
2 399 kr2 899 kr
Lagervara Lagervara
Du har visat 9 av 9 produkter

Ultimat kaffekvalitet i stilren och funktionell design

Upptäck Nespressos breda sortiment av kaffemaskiner i stilren design. Nya Vertuo Line är för dig som föredrar en riktigt stor kopp kaffe men ändå vill ha möjligheten att brygga en espresso och Original Line, vårt ursprungliga kaffesystem. Välj mellan 25 kaffeblandningar för Vertuo Line och 25 kaffeblandningar för Original Line.

Nespressos historia började med en enkel idé: att göra det möjligt för vem som helst att göra den perfekta koppen kaffe hemma, precis som en skicklig barista!

Sedan starten 1986 har Nespresso omdefinierat och revolutionerat det sätt på vilket miljontals människor njuter av espressokaffe. Deras unika fokus är att leverera högkvalitativt kaffe och ultimata kaffeupplevelser, kopp efter kopp så att du kan njuta av din kopp kaffe hemma och återskapa dina favoritkaffestunder var du än befinner dig.

År 2003 lanserade Nespresso hållbarhetsprogrammet AAA Sustainable Quality™ i samarbete med Rainforest Alliance. Inom ramen för programmet arbetar Nespresso med över 100 000 bönder i 13 länder för att säkerställa den högsta kvaliteten på kaffet samtidigt som man skyddar miljön och stödjer en hållbar försörjning av kaffebönderna och deras samhällen.

Glöm inte att återvinna dina använda kaffekapslar genom att lämna dem på närmaste återvinningsstation för metallförpackningar eller i närmsta Nespresso Boutique. Kapslarna återvinns som de är, med kaffesumpen kvar.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot