Kundtjänst

Här kan du själv hitta svar på dina frågor om allt som rör RoyalDesign. Oavsett vad du har för funderingar så rekommenderar vi dig att titta igenom våra vanliga frågor. Välj det ämne ditt ärende gäller via knapparna överst på sidan.

Företagsbeställning

Vilken typ av produkter och tjänster erbjuder ni företag?
Visa fråga

RoyalDesign.se har över 50 000 designprodukter från över 400 kända varumärken. Vi är en utmärkt utgångspunkt om du vill skapa ett genomtänkt kontor, en trevlig mötesplats eller spännande lokal med fokus på design. Hos oss har du fantastiska möjligheter att hitta designen som passar just dig och ditt företag. Kontakta oss om du vill ha hjälp med att göra en större beställning eller få ett förslag på hur just du skulle kunna inreda hos dig. Vi erbjuder bland annat:

***

- Större företagsbeställningar

- Möbler, belysning och annan inredning för hela företaget

- Allt för köket

- Kontorsmöbler och annan design för kontoret

- Inspiration och professionell inredningshjälp

Har ni företagspresenter och presentkort?
Visa fråga

Vi erbjuder både vanliga presentkort och massor av andra presentlösningar. Vi hjälper dig att profilera ditt företag, belöna dina medarbetare och lyfta arbetsmiljön, detta med design som verktyg och alltid till rätt pris. Här ser du några exempel på vad vi erbjuder, kontakta oss gärna om du vill veta mer, vill göra en prisförfrågning eller ta del av våra senaste erbjudanden.

***

- Presentkort

- Incitamentsgåvor

- Jubileumsgåvor

- Sommarpresenter

- Julklappar

Jag vill veta mer, hur gör jag?
Visa fråga

Kontakta oss om du har frågor, vill göra en beställning eller få ett prisförslag. Ring 010 750 27 88 eller kontakta oss på foretag@royaldesign.se.

Fick du svar på din fråga?

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot