Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Tavlor

Dekorera dina väggar med vackra konsttavlor som ger ditt hem en mer personlig stil. Här hittar du tavlor med varierande storlekar och motiv som garanterat kommer att hamna i blickfånget!
Produkttyp (3)
Varumärken (1)
Material (2)
Färg (1)
I webblager
1 produkter

Bloomingville

Rosa Poster Med Ram 32x42 cm, Vit
299 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Små eller stora tavlor - du bestämmer!

Oavsett om du bestämmer dig för att inreda ditt hem med små eller stora tavlor så kommer de garanterat att komplettera den övriga inredningen på ett dekorativt sätt. En stor tavla kan många gånger vara ett alternativ till den annars så populära fondväggen, men även ett flertal mindre tavlor kan tillsammans i en grupp bidra till samma önskvärda effekt.

Färgglada tavlor som kompletterar inredningen

En tavla anses av många vara en väldigt personlig detalj i hemmet både när det gäller färgval och motiv. Här hittar du ett brett sortiment av fina tavlor med varierande utseenden - alltifrån färgglada tavlor som ger den annars avskalade inredningen ett lyft, till svartvita tavlor för den mer stilrena och diskreta inredaren. Oavsett vad du söker efter för typ av tavla så kommer du i vårt galleri av konsttavlor att hitta något för alla stilar och smaker. Vilken tavla blir din nya favorit?